SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI

Vastuullisuus IT- ja terveysteknologiahankintojen keskiössä

Vastuullisuus on noussut merkitykselliseksi tekijäksi sekä yritysten että julkishallinnon hankinnoissa. IT- ja terveysteknologiahankinnat eivät ole poikkeus, vastuulliset teknologiahankinnat ovat ennen kaikkea ympäristöystävällisiä ja useimmissa tapauksissa myös kokonaistaloudellisia. CHG-MERIDIAN valittiin julkishallinnon hankintayksikkö Hanselin leasingpalveluiden sopimustoimittajaksi. Sopimuskausi alkoi helmikuussa 2023 ja on voimassa kaksi vuotta.

Ympäristövastuullisuuden osalta teknologiahankintojen elinkaarenhallinta on oleellinen tekijä. CHG-MERIDIANin toimintaa ohjaa kiertotalousmalli, jossa optimoidaan resurssien käyttö antamalla erilaisille laitteille toinen elämä pidentämällä niiden elinkaarta. Esimerkiksi IT-laitteiden uudelleenkäytön ympäristöhyödyt ovat moninkertaiset kierrätykseen verrattuna, kysyntä kestävälle käytöstä poistamisen hallinnalle kasvaa. YK:n mukaan pöytätietokoneen tuottaminen tuottaa 700 kiloa hiilidioksidia, joten on kaksikymmentä kertaa parempi ympäristölle käyttää sitä toisen kerran kuin kierrättää se. CHG-MERIDIAN Groupissa 96 % laitteista menee uudelleenkäytettäväksi. Avullamme myös omassa taseessa olevalle teknologialle voidaan kartoittaa mahdollisuudet uudelleenmarkkinointikanaville, jolloin myös niille saadaan uusi elämä.

Hansel-kilpailutuksessa CHG-MERIDIAN valittiin sopimustoimittajaksi kokonaistaloudellisimpana toimijana. Tässä tarkasteltiin koko elinkaareen liittyviä kustannuksia hankinnasta aina laitteiden vaihtamiseen asti. Myös CHG-MERIDIANin moderni laite- ja sopimushallintajärjestelmä TESMA® on saanut erittäin lämpimän vastaanoton uusien asiakkaiden keskuudessa. Järjestelmän avulla laiterekisterit saadaan yhdistettyä ja pystytään hallitsemaan kuluja läpinäkyvästi. TESMA® helpottaa myös elinkaarenhallintaa, jolloin teknologian uudistamiseen liittyviä päätöksiä voidaan tehdä tietoon pohjautuen yhden järjestelmän kautta. Toimivan elinkaarenhallinnan avulla julkishallinnossa päästään hyödyntämään viimeisintä teknologiaa optimaalisin kustannuksin.

CHG-MERIDIAN - TEKNOLOGIAN HALLINTAA IHMISTEN EHDOILLA

Tarjoamme innovatiivista ja vastuullista elinkaaren hallintaa kansainvälisellä tasolla. Olemme haastajan asemassa oleva asiantuntijayritys, jolla on käytössä modernit järjestelmät ja toimintamallit, mitkä mahdollistavat ketterän toiminnan asiakkaidemme suuntaan.

Ole yhteydessä meihin osoitteessa https://www.chg-meridian.com/company/locations tai käy tutustumassa lisää sivustollamme https://www.chg-meridian.fi/.