SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
Räätälöidyt teknologian käyttöratkaisut

Miksi omistaisit, kun voit vain käyttää?

Ota teknologiaa käyttöön ja hallinnoi sekä uudista sitä haluamallasi tavalla. Valitse haluamasi laitteet, valitse maksuehdot ja kokoa kaikki palvelut yhteen maksusopimukseen. Se on näin helppoa. Kerromme, miten.

Kokoa räätälöity teknologian käyttöratkaisu

LAITTEET

LISÄÄ KETTERYYTTÄ

Pidä laitteesi aina ajan tasalla ja kasvata yrityksesi nopeutta, ketteryyttä ja tehokkuutta.

RAHOITUS

OPTIMOI BUDJETTI

Hallinnoi kassavirtaa tehokkaammin myös suurten investointitarpeiden yhteydessä ja vähennä toiminnan kokonaiskustannuksia.

PALVELUT

PARAS HYÖTY

Täydennä käyttömalliasi tukipalveluilla, kuten laitehallinnalla, vastuullisuusratkaisuilla ja tietoturvalla.

Pidämme liiketoimintasi tavoitteet etusijalla

Yli 15 000 asiakasta – muun muassa kansainvälisiä yhtiöitä, viranomaisia ja sairaaloita – 30 maassa luottaa meihin potentiaalinsa maksimoinnissa..

Laadimme, rahoitamme ja hallinnoimme tarpeidesi pohjalta räätälöidyt teknologian käyttömallit IT-laitteille, teollisuustekniikalle ja terveydenhuollon laitteille. Tarjoamme uusinta teknologiaa, kustannuksia säästävät rahoitusmallit ja palvelut, jotka vastaavat yksilöllisiin vaatimuksiisi.

Tämä on technology2use: käyttö omistamisen sijaan. Lue lisää siitä, miksi olemme sinulle juuri oikea kumppani.

”Yhteistyö CHG-MERIDIANin kanssa auttoi meitä alentamaan hankintakustannuksia, parantamaan prosesseja ja optimoimaan kassavirtaamme, minkä ansiosta saimme leikattua kulujamme peräti 30 %.”
Eric Suwandinata, Global Category Manager, Vitesco Technologies GmbH
technology2use

Sinun haasteidesi ratkaiseminen on meille ensisijaisen tärkeää

Kuuntelemme tarpeitasi tarkasti ja laadimme niiden pohjalta räätälöidyn teknologian käyttömallin IT-laitteille, teollisuusteknologialle tai terveydenhuollon laitteille. Ratkaisussamme yhdistyvät laitteet, rahoitus ja palvelut, jotka on räätälöity tarpeisiisi ja jotka ovat riippumattomia valmistajista ja pankeista. Digitaalinen, globaali ja keskitetty, kaikki yhdestä paikasta.

Katso, miten autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi

Jokaisella yrityksellä on erilaiset toiminnan tehokasta hallinnointia koskevat tarpeet. Yritysjohtajilla on haasteenaan teknologian muutosten tahdissa pysyminen, kustannusleikkausten toteuttaminen ja vastuullisuustavoitteiden saavuttaminen.

Meillä on 45 vuoden kokemukseen perustuvaa asiantuntemusta ja laaja ymmärrys eri alojen toiminnasta. Olemme laatineet asiantuntemuksemme pohjalta esimerkkitapaukset, jotka osoittavat, kuinka voimme auttaa asiakkaitamme toteuttamaan missionsa ja miten räätälöity käyttömalli voi tukea yrityksen menestystä. Tutustu teknologian yleiskatsausten kautta siihen, miten voimme auttaa yritystäsi hyödyntämään täyden potentiaalinsa.

IT-laitteet

Työskentele digitaalisesti: Uusimmat laitteet – kätevästi ja vastuullisesti rahoitettuna. Hyödynnä huippuluokkaisia IT-laitteita tehokkuuden ja innovoinnin parantamisessa ja tiimin työtyytyväisyyden varmistamisessa.

IT-yleiskatsaus 
Toimialan teknologia

Hyödynnä potentiaali: Hallinnoi tuotannon, varaston ja logistiikan laitteistoa helposti. Valvo erilaisia laitteita maasta riippumatta ja pidä kokonaiskustannukset hallinnassa.

Toimialan yleiskatsaus 
Terveydenhuollon laitteet

Valmiina tulevaisuuteen: huippuluokan lääketieteellisen teknologian ja sairaalan IT-järjestelmien älykästä käyttöä. Varmista onnistunut kilpailuasema modernilla tekniikalla ja vastaa kustannuspaineisiin fiksujen säästöjen avulla.

Terveydenhuollon yleiskatsaus 

Lupauksemme: HELPPO KÄYTTÖ JA GLOBAALI SKAALATTAVUUS

Opastamme sinua teknologian koko elinkaaren ajan: varmistamme kustannusten ja riskien vähentämisen, täyden läpinäkyvyyden ja yhdenmukaistetut prosessit sekä helpotamme taakkaasi mahdollisimman paljon.

I. Valmisteluvaihe

Konsultointi: Laadimme räätälöidyn palvelukokonaisuuden yhteistyössä sinun kanssasi. Tarvittaessa tuemme palveluiden kilpailutuksessa. Hankkeeseen voidaan integroida sisäisiä palveluita ja haluamiasi yhteistyökumppaneita.</p>

Hankinta: Laitehankinta on erittäin joustavaa. Tilaukset voidaan tehdä keskitetysti tai hajautetusti (OCI, yhteys valmistajan myymälään) laitteistosta ja valmistajasta riippumattoman lähestymistapamme ansiosta.

II. Käyttövaihe

Käyttöönotto: Autamme valittujen kumppaneiden tai sisäisen IT-palveluntarjoajan palvelupakettien käyttöönotossa. Lisäpalvelut tai muut kumppanit voidaan integroida helposti myöhemmin.

Tuki: Valittavana sisäiset tai ulkoiset tukipalvelut, joustavat vasteajat (1.–3. taso: 5–7 päivää tai 8–24 tuntia). Varmistamme keskeytyksettömän toiminnan Single/Double SWAPin, resurssivariaatioiden ja vakuutuksen kaltaisten ratkaisujen avulla.

III. Käyttöiän päättyminen

Laitteiden kerääminen: Räätälöimme laitteiden pois keräämisen tarpeidesi pohjalta: keskitetysti tai hajautetusti (loppukäyttäjä). Voit valita sinulle parhaiten sopivat tietojen poistovaihtoehdon.

Uudelleenmyynti: Huolehdimme vastuullisesta uudelleenmyynnistä puolestasi. Haluatko pidentää laitteidesi käyttöikää? Tarjoamme joustavia pidentämisvaihtoehtoja.

tesma: Avain yksinkertaiseen laitehallintaan

Täysi läpinäkyvyys laitteen koko elinkaaren ajan varmistaa läpinäkyvyyden käyttöönotosta hävittämiseen saakka. Joustavien hallintavaihtoehtojen avulla voit mukauttaa ratkaisun vaivattomasti tarpeiden muuttuessa ja pitää talouden hallinnan ja raportoinnin selkeänä. Hallinnoi kustannuksia ja kohdista ne helposti sijainnista riippumatta, kansainväliset kulut mukaan lukien, jolloin taloutta voidaan hallita saumattomasti yli maarajojen. Katso lisää: tesma

Ota yhteyttä meihin

Haluaisitko henkilökohtaista neuvontaa maksutta? Ota yhteyttä, niin kuulet, miten asiantuntemuksestamme voi olla hyötyä.

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä