SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
KIERTOTALOUSMALLI

Teknologian elinkaarenhallinta

Rahoitusratkaisun luominen laitteille on keskeistä, mutta se on vain yksi monista CHG-MERIDIANin tarjoamista lisähyödyistä. Olemme kehittäneet koko teknologian elinkaaren ajalle useita hyödyllisiä ratkaisuja, jotka tehostavat esimerkiksi tuotevalikoiman hallintaa tai hankintamenetelmiä.

Kierrätystalousperiaatteiden tuominen ydinliiketoimintaan

Autamme asiakasta siirtymään perinteisestä lineaarisesta ota-valmista-hävitä-kulutusmallista kierrätykseen perustuvaan ota-valmista-kierrätä-malliin. Tarjoamme kattavia ratkaisuja koko elinkaaren ajan. Ratkaisut ulottuvat oikeiden välineiden valinnasta laitteiden helppoon ja turvalliseen palautukseen meille. Teknologia- ja palvelukeskuksillamme on yli 20 vuoden kokemus, joten voit luottaa siihen, että palautetut laitteet ovat parhaissa käsissä. Tarjoamme turvallisia tietojenpoistoratkaisuja ja sertifioituja ympäristöä säästäviä prosesseja.

Koko prosessi on läpinäkyvä ja täysin hallinnassasi laitteiden TESMA-hallintajärjestelmän ansiosta. Kaikki kaupalliset ja tekniset tiedot ovat aina saatavilla, joten tarvittavien raporttien tekeminen ja budjetin suunnitteleminen onnistuvat helposti.

VALMISTELUVAIHE

Mukautetut päästä päähän -liiketoimintakonseptit vaativat integroidun lähestymistavan. Analysoimme projektisi perusteellisesti ja annamme kattavia neuvoja ajatellen koko ajan seuraavia vaiheita. Varmistamme projektin kestävän menestyksen. Testivaiheessa näet kaiken itse.

KÄYTTÖVAIHE

Tehokkuus edellyttää kaikkien resurssien loogista käyttöä. Tuemme asiakasta koko leasingkauden ajan – yksi asiantuntijatoimittaja. Oma yhteyshenkilö antaa yksityiskohtaisia neuvoja kaikista teknisistä ja kaupallisista asioista.

LEASINGIN JÄLKEINEN VAIHE

Edistyksellinen leasingin jälkeinen prosessi antaa monia etuja. Palvelumme ulottuu laitteiden keräämisestä sertifioituun tietojenpoistoon. Lisäksi huolehdimme ammattimaisesta uudelleenmarkkinoinnista kestävien IT-periaatteiden mukaisesti.

Teknologian elinkaaren hallinta

Technology lifecycle illustration