SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
Innovatiivista terveydenhuollon tekniikkaa

Mahdollista inhimilliset ja kokonaisvaltaiset kokemukset terveydenhuollosta

Budjettirajoitukset eivät ole enää moderniin lääketieteelliseen tekniikkaan investoimisen esteenä sairaalassasi tai klinikallasi, kun CHG-MERIDIAN on yhteistyökumppanisi.

Ota käyttöön uusia investointimahdollisuuksia räätälöityjen rahoitus- ja käyttökonseptien avulla

Vaikka sairaalat ovat kärsineet alirahoituksesta jo pitkään, niillä on oltava käytössään viimeisin tekniikka, jotta ne voivat tarjota potilaille optimaalista hoitoa. Terveydenhuoltoalan toimijat tarvitsevat myös huippuluokan laitteita innovatiivisten hoitomenetelmien käyttöön ja teknologiaa parhaan mahdollisen potilaskokemuksen tarjoamiseen. Miten kaikkiin näihin vaatimuksiin voidaan vastata ilman, että se vaikuttaa budjettiin? Kyse ei ole rakettitieteestä: CHG-MERIDIANille vastaus on selkeä.

Puhutaan numeroista

Tarvitaan digitaalisia innovaatioita

75 %

sairaaloiden johtajista tiedosti digitaalisten innovaatioiden tärkeyden
- Harvard Business Review (2018)

Säästä aikaa

70 %

terveydenhuoltoalan työntekijän ajasta kuluu rutiineihin tai hallinnollisiin tehtäviin, joita tekoäly voi auttaa poistamaan tai minimoimaan
- McKinsey & Company (2020)

Investointien suunnittelu

80 %

palveluntarjoajista Yhdysvalloissa suunnittelee teknologiaan investoimista
- World Economic Forum (2022)

Innovatiivisen tekniikan yksinkertainen käyttö edistyneen hoidon mahdollistamiseksi

Robottijärjestelmistä huippuluokkaisiin siirrettäviin ultraäänidiagnostiikkalaitteisiin: lääketieteellinen tekniikka kehittyy nopeasti ja mahdollistaa uusia hoitomuotoja. Klinikan on hyödynnettävä edistynyttä tekniikkaa kilpailukyvyn säilyttämiseksi sekä osaavien kliinikkojen ja terveydenhuollon ammattilaisten houkuttelemiseksi. Budjetti ei kuitenkaan välttämättä yllä tähän. Jatka investointeja uuteen lääketieteelliseen tekniikkaan keskustelemalla asiasta CHG-MERIDIANin terveydenhuollon asiantuntijan kanssa. Meillä on syvällistä alan asiantuntemusta, ja voimme auttaa tavoitteiden saavuttamisessa: rahoitus- ja käyttökonseptimme räätälöidään tarpeisiisi sopiviksi, ja ne tukevat budjettia ja luovat taloudellista pelivaraa. Ne täyttävät myös klinikan hallintotiimin odotukset.

CHG-MERIDIANin tarjoamat edut

OMISTAMISEN KOKONAISKUSTANNUKSET (TCO)
  • Huolto- ja kunnossapitokustannusten sisällyttäminen maksuvirtaan
  • Pitkän aikavälin säästöt ja tehokkuuden kasvu entistä tarkempien hoitojen ja potilaskapasiteetin kasvun kautta
  • Factoring-rahoitus jälleenmyynnissä käyttöiän päättyessä vähentää kokonaiskustannuksia
PAREMPAA HOITOA POTILAILLE
  • Entistä tarkempi diagnostiikka ja yksilöllisesti räätälöity lääketieteellinen hoito
  • Nopeammat hoitoprosessit
  • Tehokkuuden kasvu, koska voidaan hoitaa suurempi määrä potilaita 
  • Lyhyemmät jonotusajat parantavat potilastyytyväisyyttä
MAINEEN PARANEMINEN
  • Klinikalle sairaanhoidon pioneerin asema
  • Kiinnostavuus potilaille, ammattilaisille ja yhteistyökumppaneille
  • Houkuttelee parasta osaamista
Menestystarinoita

Klinikum-Aschaffenburg: Uraauurtavaa lääketieteellistä tekniikkaa

Katso, miten johtava baijerilainen sairaala parantaa hoitojensa laatua huippuluokan siirrettävällä kuvantamisrobotilla

Lue lisää
”CHG-MERIDIAN on yhteistyökumppani, joka on erikoistunut löytämään parhaat mahdolliset rahoitusratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Meidän tapauksessamme kyseessä on kattava hankerahoitusratkaisu, jonka ansiosta vältymme toimittajien kanssa neuvottelemisen vaivalta ja joka tarjoaa parhaan mahdollisen läpinäkyvyyden. Se tarjoaa meille tarvitsemaamme varmuutta, jotta voimme investoida terveydenhuollon tekniikan tulevaisuuteen – potilaidemme eduksi.”
KERSTIN WINKELMANN, HEAD OF THE GENERAL SERVICES DEPARTMENT SERVICES AT THE MAGDEBURG HOSPITAL
100 %:n läpinäkyvyys tukee parempia liiketoimintapäätöksiä

tesma

Olipa kyse useiden toimipisteiden laitehallinnasta, maksuvirtojen seurannasta, laitteiden käytön optimoinnista tai uusiin vaatimuksiin mukautumisesta, tesma-alustamme integroi kaupalliset ja tekniset tiedot saumattomasti. Saat reaaliaikaista tietoa ja täyden läpinäkyvyyden koko laitteen käyttöiän ajan. Tämä mahdollistaa joustavan hallinnan, tarkan talouden seurannan ja yksinkertaisen raportoinnin. Tesma sujuvoittaa jokaisen vaiheen helposti alkusuunnittelusta ja käyttöönotosta aina laitteesta luopumiseen ja tietojen poistamiseen saakka.
TESMAan

Tutustu asiakastapauksiin

Asiakkaidemme haasteet ovat aina yksilöllisiä. Tunnistamme niistä kuitenkin merkittävimmät haasteet, jotka olemme tiivistäneet kaikkia koskeviksi asiakasmissioiksi. Löydätkö niiden joukosta omat vaatimuksesi?

Lääketieteellinen teknologia: kustannusrasitteesta tehokkuuden edistäjäksi

Laitehallinnan ja innovatiivisen rahoitusratkaisun avulla voit säästää kustannuksissa sekä parantaa potilaskapasiteettia ja kassavirtaa.

LUE LISÄÄ 

VASTUULLISUUS OSAKSI STRATEGIAA

Ilmastonmuutos, ympäristöuhat ja resurssien rajallisuus ovat muuttuvassa maailmassa kriittisiä tekijöitä. Meillä kaikilla on vastuu kestävän kehityksen edistämisestä. Katso, miten IT-strategiasi voi olla mukana vaikuttamassa.

LUE LISÄÄ 

OPTIMOIDUT IT-TOIMINNOT: VAPAUTA AIKAA YDINTEHTÄVILLE

Käyttävätkö tärkeimmät IT-resurssisi aikaa vähäisen arvon tehtäviin yrittäessään ylläpitää ja hallita vanhentuvaa IT-ympäristöä?

LUE LISÄÄ 

Ota yhteyttä meihin

Haluaisitko henkilökohtaista neuvontaa maksutta? Ota yhteyttä, niin kuulet, miten asiantuntemuksestamme voi olla hyötyä.

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä