SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
Sairaalan budjetin optimointi

Lääketieteellinen teknologia: kustannusrasitteesta tehokkuuden edistäjäksi

Laitehallinnan ja innovatiivisen rahoitusratkaisun avulla voit säästää kustannuksissa, parantaa potilaskapasiteettia ja hallinnoida kassavirtaa entistä tehokkaammin.

Toimivuutta sairaaloihin: Tehokkuuden maksimointia ja budjettipaineiden helpottamista strategisen laitehallinnan avulla

Kustannusten noustessa ja kilpailun kiristyessä terveydenhuoltopalveluiden tarjoajat kohtaavat yhä suurempia paineita budjetin tehokkaaseen hallinnointiin. Tämä tarkoittaa taloudellisten resurssien mahdollisimman tehokasta hyödyntämistä ja samalla parhaan mahdollisen hoidon tarjoamista. Me CHG-MERIDIANilla pidämme teknisiä laitteita arvokkaana etuna. Autamme tehokkaan teknologian hallinnoinnin ja räätälöityjen rahoitusratkaisujemme avulla laitekannan optimoinnissa, tehokkuuden parantamisessa ja budjettipaineiden helpottamisessa sekä varmistamme, että jokainen käytetty euro edistää hoitotuloksia.

Budjetin optimointia älykkään rahoituksen avulla

Moderni lääketieteellinen teknologia, kuten siirrettävät ultraäänilaitteet, potilasmonitorit ja infuusiopumput, tehostaa merkittävästi sairaalan toimintaa ja parantaa hoitotuloksia. Näiden laitteiden kustannukset ovat kuitenkin huomattavat sekä hankintahinnan että käytönaikaisten kustannusten osalta. Hyödynnetäänkö resursseja varmasti tehokkaasti? Selkeytämme kattavan analyysin avulla kustannuksia ja tunnistamme mahdollisia säästökohteita. Laadimme tämän pohjalta rahoituskonseptin, joka mahdollistaa budjetin strategisen hallinnoinnin ja optimoinnin. Koe CHG-MERIDIANin tarjoama tehokkuuden lisäys.

CHG-MERIDIANin tarjoamat edut

BUDJETTISÄÄSTÖT

Tehokkaampaa resurssien käyttöä laitekannan hallinnan, edullisempien investointien ja vähemmän vuotuista kassavirtaa rasittavien hankintojen kautta. Tämä mahdollistaa varojen strategisen käytön esimerkiksi kiireellisiin uudishankintoihin ja jättää taloudellista pelivaraa suunnittelemattomille kiireellisille ja korvaaville hankinnoille.

KUSTANNUSTEN LÄPINÄKYVYYS

CHG-MERIDIAN analysoi laitekannan yksityiskohtaisesti ja tunnistaa sekä optimoi kustannustekijät kohdennetusti.

PAREMPAA TEHOKKUUTTA

Laitteiden käytön pullonkaulojen tunnistaminen johtaa laitteiden optimaaliseen hyödyntämiseen ja vähentää potilaiden odotusaikaa. Tämä parantaa klinikan suoritusastetta ja hoitotuloksia.

YKSINKERTAISEMMAT JA NOPEAMMAT PROSESSIT

Sujuvammat hankintaprosessit ja yksinkertainen siirtymä uusimman teknologian käyttöön takaa paremmat hoitotulokset ja ammattilaisten tyytyväisyyden.

TULEVAISUUTEEN SUUNTAUTUNUTTA SUUNNITTELUA

Varhainen reagointi teknologian kehittymiseen ja terveydenhuoltosektorin uusiin vaatimuksiin. Joustavuutta lyhyempien määräaikojen ja vapaasti valittavien jatkovaihtoehtojen kautta

Puhutaan numeroista

TIETOMURTOA

52 MILJ.

Terveydenhuoltoalan tietomurrot vaikuttivat vuonna 2022 pelkästään Yhdysvalloissa 52 miljoonaan ihmiseen

elinkaarikustannukset

$ 93 MRD.

Sairaalat käyttävät vuosittain noin 93 miljardia Yhdysvaltain dollaria terveydenhuoltolaitteiden elinkaarikustannuksiin

Merkittävä sijoitus

5 ,31 %

Terveydenhuoltoalan organisaatioiden keskimääräiset teknologiainvestoinnit prosentteina liikevaihdosta vuonna 2022

Menestystarinoita

Katso, miten tuimme Stuttgartin MARIENHOSPITAL-sairaalaa

Ultraäänilaitteiston päivitys tehosti klinikan toimintaa ja potilaskokemusta.

Lue lisää
”CHG-MERIDIAN oli markkinoiden ainoa toimija, joka tarjosi meille kokonaiskustannuksiin perustuvaa, myös huollon ja kunnossapidon sisältävää rahoitusratkaisua. Vakaat kuukausittaiset maksuerät mahdollistavat tarvitsemamme turvallisen talouden suunnittelun, jotta voimme investoida huippuluokan lääketieteelliseen teknologiaan parhaan mahdollisen potilaiden hoidon varmistamiseksi myös haastavissa olosuhteissa.”
Thomas Willms, Head of Purchasing and Central Supply Department, Aschaffenburg-Alzenau Hospital
100 %:n läpinäkyvyys tukee parempia liiketoimintapäätöksiä

tesma

Olipa kyse useiden toimipisteiden laitehallinnasta, maksuvirtojen seurannasta, laitteiden käytön optimoinnista tai uusiin vaatimuksiin mukautumisesta, tesma-alustamme integroi kaupalliset ja tekniset tiedot saumattomasti. Saat reaaliaikaista tietoa ja täyden läpinäkyvyyden koko laitteen käyttöiän ajan. Tämä mahdollistaa joustavan hallinnan, tarkan talouden seurannan ja yksinkertaisen raportoinnin. Tesma sujuvoittaa jokaisen vaiheen helposti alkusuunnittelusta ja käyttöönotosta aina laitteesta luopumiseen ja tietojen poistamiseen saakka.
tesmaan

Tutustu asiakastapauksiin

Asiakkaidemme haasteet ovat aina yksilöllisiä. Tunnistamme niistä kuitenkin merkittävimmät haasteet, jotka olemme tiivistäneet kaikkia koskeviksi asiakasmissioiksi. Löydätkö niiden joukosta omat vaatimuksesi?

MAHDOLLISTA INHIMILLISET JA KOKONAISVALTAISET KOKEMUKSET TERVEYDENHUOLLOSTA

Budjettirajoitukset eivät ole enää moderniin lääketieteelliseen tekniikkaan investoimisen esteenä sairaalassasi tai klinikallasi, kun CHG-MERIDIAN on yhteistyökumppanisi.

LUE LISÄÄ 

VASTUULLISUUS OSAKSI STRATEGIAA

Ilmastonmuutos, ympäristöuhat ja resurssien rajallisuus ovat muuttuvassa maailmassa kriittisiä tekijöitä. Meillä kaikilla on vastuu kestävän kehityksen edistämisestä. Katso, miten IT-strategiasi voi olla mukana vaikuttamassa.

LUE LISÄÄ 

PIDÄ OMAISUUTESI HALLINNASSA YLI MAIDEN RAJOJEN

Miten voit hallinnoida IT-omaisuuttasi vaivattomasti ja yhdenmukaistaa hankintaprosessit joustavuuden ja hallinnan varmistamiseksi? Tämä onnistuu, kun valitset meidät kumppaniksesi.

LUE LISÄÄ 

Ota yhteyttä meihin

Haluaisitko henkilökohtaista neuvontaa maksutta? Ota yhteyttä, niin kuulet, miten asiantuntemuksestamme voi olla hyötyä.

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä