SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
Paranna vastuullisuutta

VASTUULLISUUS OSAKSI STRATEGIAA

Ilmastonmuutos, ympäristöuhat ja resurssien rajallisuus ovat muuttuvassa maailmassa kriittisiä tekijöitä. Meillä kaikilla on vastuu kestävän kehityksen edistämisestä. Katso, miten IT-strategiasi voi olla mukana vaikuttamassa.

Valitse käyttö omistamisen sijaan: Ota käyttöön modernit ja energiaa säästävät laitteet, tehokas elinkaaren hallinta ja ilmastoystävällisen rahoituksen edut. Siitä on hyötyä sekä ympäristön että mielenrauhasi ja budjettisi kannalta

Jos uudet ja energiatehokkaat IT-laitteet ovat tehtävälistallasi, mutta budjetti tarjoaa rajalliset mahdollisuudet niiden hankintaan, harkitse käyttömallia, joka sovittaa ympäristövaikutukset ja kustannussäästöt kehittyviin IT-vaatimuksiisi. Palvelupohjainen mallimme vie sinut yhden askeleen lähemmäs vastuullisuustavoitteiden saavuttamista, kun saat käyttöösi uusimmat laitteet omistamatta niitä. Se on linjassa kiertotalouden tavoitteiden kanssa ja auttaa myös pienentämään hiilijalanjälkeä.

CHG-MERIDIANin räätälöity rahoitus- ja palveluratkaisu optimoi arvoketjun. Se pidentää IT-laitteiden käyttöikää, pienentää ympäristöjalanjälkeäsi ja tuottaa entistä kustannustehokkaamman lopputuloksen. Samalla se priorisoi laadun, joustavuuden ja helpon ylläpidon kaltaiset asiat.

technology2use-ratkaisumme hyödyttää sekä organisaatiota että ympäristöä. On aika valita CHG-MERIDIANin ratkaisu.

Kipupisteet numeroina

kasvava elektroniikkajäteongelma

89 %

organisaatioista kierrättää alle 10 % IT-laitteistaan
- Capgemini (2021)

YLIMÄÄRÄISET, VANHENTUNEET LAITTEET

60 %

laitteista päätyy nykyisin kaappiin niiden elinkaaren päättyessä
- Vito NV (2022)

ENEMMÄN ON TEHTÄVISSÄ

15 %

organisaatioista on ryhtynyt toimiin IT-laitteidensa hiilijalanjäljen pienentämiseksi.
-Capgemini (2021)

IT-ympäristön modernisointi ja ympäristövaikutusten vähentäminen samalla kerralla

IT-laitteiden innovaatiosyklit muuttuvat yhä lyhyemmiksi. Jatkuva uusien laitteiden hankkiminen rasittaa kuitenkin budjettia ja ympäristöä. Me voimme auttaa ratkaisemaan tämän haasteen. Tuotteiden pelkkä käyttö niin omistamisen sijaan vaikuttaa myönteisesti ympäristöön ja vähentää kasvihuonekaasupäästöjä.

60 %:a IT-laitteista ei aina käytetä niiden käyttöiän päättymiseen saakka, mikä aiheuttaa merkittävää arvon menetystä. Käyttöajan päättyessä CHG-MERIDIANille palautetut laitteet kunnostetaan ja myydään uudelleen, jolloin ne saavat toisen elämän ja niitä käytetään pidempään. Päätavoitteemme on tuotteiden maksimaalisen arvon säilyttäminen arvoketjussamme.

Tämä vähentää ympäristöjalanjälkeä, ja IT-ympäristösi modernisoidaan säännöllisin väliajoin. Lisäksi voit hyvittää vapaaehtoisesti uusien laitteidesi tuotannon ja käytön aiheuttamia kasvihuonekaasupäästöjä sertifioitujen hyvitystoimien kautta. Kiertotalouden ja rahoituksen ilmastohyödyt: vastuullisuutta CHG-MERIDIANin avulla.

CHG-MERIDIANin tarjoamat edut

YMPÄRISTÖN SUOJELEMINEN

Uudelleenmyytyjen laitteiden pidempi käyttöikä tarkoittaa tuotannon vähenemistä. Tämä pienentää ympäristöjalanjälkeä. Kasvihuonekaasupäästöjen vapaaehtoinen hyvittäminen auttaa vähentämään haitallisia ympäristövaikutuksia.

VAATIMUSTEN NOUDATTAMINEN

Hyvin hallinnoitu käyttökonsepti voi auttaa ympäristövaatimusten täyttämisessä eli laitteiden vastuullista hävittämistä tai toimitusketjua koskevien vaatimusten noudattamisessa.

KUSTANNUSSÄÄSTÖT

Uudet, tehokkaat ja paremmat laitteet vähentävät energiakustannuksia. Lisäksi vanhojen laitteiden myyminen jälkimarkkinoilla tarjoaa lisäsäästöjä.

KILPAILUETU

Ympäristötietoisiin, vastuullisuusorientoituneihin yrityksiin suhtaudutaan myönteisemmin. Tämä auttaa erottumaan kilpailijoista. Lisäksi se houkuttelee asiakkaita, yhteistyökumppaneita, sijoittajia ja osaavia työntekijöitä.

Ratkaistut kipupisteet numeroina

vähennä hiilidioksidipäästöjä

31 %

hiilidioksidipäästöjä voidaan vähentää leasing-ratkaisujen avulla

pidennä IT-laitteiden käyttöikää

924000

IT-laitetta eri puolilla maailmaa sai uuden elämän CHG-MERIDIANin avulla
- CHG-MERIDIAN (2023)

kunnostusprosentti

96 %

kaikista CHG-MERIDIANin käsittelemistä laitteista kunnostettiin uudelleenkäytettäväksi

Menestystarinoita

Vihreät IT-ratkaisut: Näin COCA-COLA HBC Austria edistää ilmastotavoitteitaan

Lue lisää
”CHG-MERIDIAN on luotettu neuvonantaja, joka auttaa meitä löytämään oikeat liiketoimintakonseptit, tarjoaa sopivia ratkaisuja ja varmistaa, että laitteita voidaan käyttää vastuullisesti.”
INGEBORG TICHY, SENIOR BUYER AT COCA-COLA HBC AUSTRIA
100 %:n läpinäkyvyys tukee parempia liiketoimintapäätöksiä

tesma

Olipa kyse useiden toimipisteiden laitehallinnasta, maksuvirtojen seurannasta, laitteiden käytön optimoinnista tai uusiin vaatimuksiin mukautumisesta, tesma-alustamme integroi kaupalliset ja tekniset tiedot saumattomasti. Saat reaaliaikaista tietoa ja täyden läpinäkyvyyden koko laitteen käyttöiän ajan. Tämä mahdollistaa joustavan hallinnan, tarkan talouden seurannan ja yksinkertaisen raportoinnin. Tesma sujuvoittaa jokaisen vaiheen helposti alkusuunnittelusta ja käyttöönotosta aina laitteesta luopumiseen ja tietojen poistamiseen saakka.
tesmaan

Tutustu asiakasmissioihin

Asiakkaidemme haasteet ovat aina yksilöllisiä. Tunnistamme niistä kuitenkin merkittävimmät haasteet, jotka olemme tiivistäneet kaikkia koskeviksi asiakasmissioiksi. Löydätkö niiden joukosta omat vaatimuksesi?

MAKSIMOI IT-BUDJETTISI JA MAKSA VAIN SIITÄ, MITÄ TARVITSET

Vältä pääoman sitominen investoidessasi uusimpaan teknologiaan ja hyödy ennakoitavasta maksuvirrasta, joka mahdollistaa paremman budjetin hallinnan.

LUE LISÄÄ 

PIDÄ OMAISUUTESI HALLINNASSA YLI MAIDEN RAJOJEN

Miten voit hallinnoida IT-omaisuuttasi vaivattomasti ja yhdenmukaistaa hankintaprosessit joustavuuden ja hallinnan varmistamiseksi? Tämä onnistuu, kun valitset meidät kumppaniksesi.

LUE LISÄÄ 

OPTIMOIDUT IT-TOIMINNOT: VAPAUTA AIKAA YDINTEHTÄVILLE

Käyttävätkö tärkeimmät IT-resurssisi aikaa vähäisen arvon tehtäviin yrittäessään ylläpitää ja hallita vanhentuvaa IT-ympäristöä?

LUE LISÄÄ 

Ota yhteyttä meihin

Haluaisitko henkilökohtaista neuvontaa maksutta? Ota yhteyttä, niin kuulet, miten asiantuntemuksestamme voi olla hyötyä.

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä