SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
Asiakasmissiot: Terveydenhuollon teknologia

Huippuluokan lääketieteellisen teknologian ja sairaalan IT-järjestelmien älykästä käyttöä

Varmista terveydenhuoltopalveluidesi onnistunut kilpailuasema modernilla tekniikalla ja vastaa kustannuspaineisiin älykkäillä säästöillä.

Olipa kyse sähköisistä potilastiedostoista, potilasmonitoreista tai robotiikasta leikkaussalissa, terveydenhuoltosektorin digitalisaatio on kehittymässä yhä dynaamisemmaksi. Samaan aikaan klinikoiden kustannuspaineet kasvavat. Miten kaikkiin näihin odotuksiin voidaan vastata ja toimia menestyksekkäästi kovassa kilpailutilanteessa? CHG_MERIDIANin yksilöllisen käyttömallin avulla onnistuvat molemmat: niin modernin teknologian rahoitus kuin kustannusten säästäminen.

Tuemme itsenäisenä teknologia- ja rahoituskumppanina sinua haasteissasi. Tarjoamme teknologian joustavan ja käyttöön perustuvan rahoituksen, saumattoman tuen ja arvoa lisäävän elinkaaren hallinnan aina hankinnasta palautukseen tai uudelleenmyyntiin. Noudatamme ehdottomasti korkeimpia tietoturvavaatimuksia terveydenhuollon kaltaisella arkaluonteisella alalla.

Löydä täysi potentiaalisi kanssamme – mihin näistä tavoitteista pyrit?

Yleiskatsaus terveydenhuollon teknologian asiakasmissioista

Muunna teknologia kustannusrasitteesta tehokkuuden edistäjäksi

Haluatko edistää kustannussäästöjä ja budjetin optimointia sairaalassasi tai klinikallasi? Lue, miten voi saavuttaa tämän CHG-MERIDIANin avulla.

Lue lisää
Vapauta budjettia huippuluokan lääketieteelliselle tekniikalle klinikallasi

Mahdollista suuremmat investoinnit innovatiiviseen terveydenhuollon teknologiaan, joka parantaa terveydenhuoltopalveluita

Lue lisää
”CHG-MERIDIAN on yhteistyökumppani, joka on erikoistunut löytämään parhaat mahdolliset rahoitusratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Meidän tapauksessamme kyseessä on kattava hankerahoitusratkaisu, jonka ansiosta vältymme toimittajien kanssa neuvottelemisen vaivalta ja joka tarjoaa parhaan mahdollisen läpinäkyvyyden. Se tarjoaa meille tarvitsemaamme varmuutta, jotta voimme investoida terveydenhuollon teknologian tulevaisuuteen – potilaidemme eduksi.”
KERSTIN WINKELMANN, DEPARTMENT MANAGER OF GENERAL SERVICES AT THE UNIVERSITY HOSPITAL MAGDEBURG

Lisäpalvelut

Muita lisäetuja yksilölliseen ratkaisuusi
TESMA

HELPPO TAPA HYÖDYNTÄÄ TEKNOLOGIAA

Meillä on vahva kokemus teknologian elinkaaren hallinnasta, joka kattaa kaikenlaiset laitteet älypuhelimista ja kannettavista tietokoneista aina terveydenhuoltoteknologiaan ja haarukkatrukkeihin asti. tesma on alusta, jonka kautta toteutamme mukautetut liiketoimintakonseptimme ja autamme minimoimaan yrityksesi kustannukset ja hallinnollisen taakan. Ennen kaikkea teemme työstä entistä miellyttävämpää, sillä monet prosesseista ovat suoraviivaisia, paperittomia ja käteviä.

Lue lisää 
klimaneutrales IT Leasing
Carbon-neutral leasing

Carbon-neutral with carbonZER0

Sustainability has become a differentiating factor in the market. Thanks to carbonZER0, the production, transportation, use phase, and end-of-life phase of your CHG-MERIDIAN financed IT assets can now be carbon-neutral.

Lue lisää 
AUTOMATED ERASURE WITH HIGH PROCESS RELIABILITY

eraSURE®: Certified data erasure

Our Technology Centers in Gross-Gerau and Skien provide specially developed automated data erasure solutions that offer a high level of process reliability.

Lue lisää 
TECHNOLOGY CENTER

Remarketing

Our technology centres in Germany and Norway have been your partner for asset collection, data erasure, refurbishment, and remarketing for over 20 years.


Lue lisää 
devicenow

Laite palveluna (DaaS): IT-laitteiden joustava vuokraus

Ylikuormitettujen IT-järjestelmien, lyhenevien innovaatiosyklien ja etätyötarpeiden kanssa kamppailevat yritykset tarvitsevat yksinkertaisen, joustavan ratkaisun kansainväliseen IT-hankintaan. Tämä ratkaisu on devicenow, oma DaaS-mallimme.

Lue lisää 
technology2use

Haasteesi ovat meille ensisijaisen tärkeitä

Kuuntelemme sinua tarkasti ja kehitämme sinulle yksilöllisen IT-laitteiden, alan laitteiston ja terveydenhuollon laitteiden käyttömallin.
Yhdistämme edut, rahoituksen ja palvelut räätälöidyksi ratkaisuksi, joka ei ole riippuvainen tietyistä valmistajista ja pankeista. Digitaalinen, globaali, keskitetty yhdestä lähteestä.

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko henkilökohtaista neuvontaa maksutta? Ota yhteyttä, niin kuulet, miten asiantuntemuksestamme voi olla hyötyä.

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä