SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
INFORMAATIOTEKNOLOGIAT

TEHOKKUUTTA KOKO LAITTEIDEN ELINKAAREN AJAN

Yritysten teknologiaympäristöjen tarkastelu paljastaa usein ylikuormitettuja rakenteita, koska IT-osastot joutuvat kohtaamaan muuttuvia vaatimuksia ja uudenlaisia laitteita yhä lyhyemmillä aikaväleillä. Se hankaloittaa infrastruktuurin tehokasta hallintaa. CHG-MERIDIAN on kumppanisi koko elinkaaren ajan ja mahdollistaa kustannusten helpon hallinnan. Toimitamme kaiken tarvittavan, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Hallitse ja käytä IT-laitteita tehokkaasti

Teknologiaa ihmisten ehdoilla

CHG-MERIDIAN on laitetoimittajista ja rahoittajista riippumaton teknologiaosaaja, joka toimittaa kokonaisuudessaan asiakkaiden teknologiaratkaisujen suunnittelun, hallinnan ja tuen.

Kehitämme yhdessä kanssasi mukautetun liiketoimintakonseptin, jotta voit hallita IT-investointejasi tehokkaasti koko niiden elinkaaren ajan. Se voi kattaa mm. työpaikan IT-laitteet, työntekijöiden mobiililaitteet, mittatilaustyönä tehtyjä ohjelmistopaketteja sekä mukautettuja tulostusympäristöjä. 

Älykäs rahoitus

  • Tarjoamme taseoptimoidun, joustavan ja tarpeisiin räätälöidyn rahoituksen mukautettuja liiketoimintakonsepteja varten.
  • Voit hyödyntää käytön mukaan tapahtuvaa maksua esimerkiksi siten, että alkuinvestointi jaetaan koko elinkaaren ajalle ja laskutus tapahtuu käytön mukaan. Tai yksinkertaisesti: yksi hinta kuukautta ja työpistettä kohti.
  • Tämä helpottaa kustannuspaikan kohdistamista merkittävästi. Sijoitetun pääoman tuotto jakautuu ensimmäisestä päivästä alkaen.

 

Pitkän tähtäimen ajattelua

IT-laitteiden määrä yrityksissä kasvaa koko ajan. Laitteiden elinkaaren lyhentyessä käyttö- ja ylläpitokustannukset kasvavat. Tämä johtuu siitä, että vanhojen laitteiden huolto ja tuki – ei hankintakustannukset – muodostavat suuren osan kokonaiskuluista. Teknologian vaihtaminen säännöllisesti tuo suuria etuja pitkällä aikavälillä ja lisää työntekijätyytyväisyyttä.

Autamme sinua huolehtimaan laitteiden koko elinkaaren hallinnasta aina hankinnasta niiden vaihtoon asti. Olemme itsenäinen toimija, jolla on erinomainen markkinatuntemus. Sen ansiosta voimme tarjota parasta mahdollista tehokkuutta ja joustavaa toimintaa tuotteiden koko käyttöiän ajan.

klimaneutrales IT Leasing - carbonZER0

Kestävyydestä on tullut erottumistekijä markkinoilla. CHG-MERIDIANin carbonZER0-rahoituksen avulla IT-laitteiden valmistus, kuljetus, käyttövaihe ja kierrätys voivat olla hiilineutraaleja.

Lue lisää 

RATKAISUALUEEMME

Olemme rahoituksen sekä teknologia-alan huippuosaajia, jotka huolehtivat suuristakin teknologiainvestoinneista – jatkuvasti, tehokkaasti ja joustavasti laitteet palveluna -konseptilla.

Digitaalinen työpaikka vaatii ihmislähtöisen lähestymistavan

Digitaalinen työpaikka tarjoaa merkittävästi enemmän vapautta ja tyydytystä työntekijöille: työskentelyn ajankohta ja paikka eivät ole enää niin rajoitettuja, eivätkä työntekijät ole enää sidottuja pysyvästi asennettuihin laitteisiin, kuten pöytäkoneisiin. Sen sijaan heillä on aina käytössään uusin ja heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa räätälöity teknologia. CHG-MERIDIAN näyttää, miten kaikki tämä toimii.

ÄLYKÄS MOBIILITYÖSKENTELY

Mobiiliratkaisumme on kattava keskitetty ratkaisu, joka tarjoaa yrityksellesi edistyksellisen mobiilistrategian. Näihin yrityksen mobiiliratkaisuihin on suunniteltu kaikki ominaisuudet ja palvelut, joita miellyttävään mobiilityöskentelyyn tarvitaan. Tutustu älykkääseen tapaan toteuttaa yrityksen mobiilityöskentely.

TEKNOLOGIAINVESTOINTIEN TEHOKAS JÄRJESTÄMINEN

IT-työympäristön hallinta on monimutkaista etenkin jos kaikilla käyttäjillä on erilaiset vaatimukset. CHG-MERIDIAN tehostaa loppukäyttäjän tietokoneympäristöä hallituilla Managed Desktop Solutions -palveluilla.