SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
Asiakasmissiot: IT-laitteet

Työskentele digitaalisesti: Uusimmat IT-laitteet – fiksusti ja vastuullisesti rahoitettuna

Digitalisaatio edistää tehokkuutta ja innovaatiota, ja IT-laitteet ovat ratkaisevan tärkeä osa sitä. Uuden tekniikan hyödyntäminen on tärkeää myös ajan tasalla pysymiseksi ja yrityksesi täyden potentiaalin saavuttamiseksi.

Lähestymistapamme on yksinkertainen: käytä, älä omista. Pidämme IT-laitteesi ajan tasalla ja linjassa liiketoimintasi tavoitteiden kanssa, mikä tuo säästöjä pitkällä aikavälillä. Varmistamme räätälöidyn käyttökonseptimme avulla uusimman tekniikan käytön ja alennamme samalla omistamisen kokonaiskustannuksia.

Laadimme teknologia- ja rahoituskumppaninasi yhteistyössä kanssasi räätälöidyn tekniikan käyttökonseptin, joka ei ole riippuvainen tietyistä valmistajista ja pankeista. Tarjoamme tekniikan ja liiketoiminnan asiantuntemusta hankinnasta aina käyttöiän päättymiseen saakka taloudellisen menestyksen ja toiminnan tehokkuuden maksimoimiseksi niin, että ne vastaavat vastuullisuustavoitteitasi.

Saavuta täysi potentiaalisi kanssamme.

Tutustu IT-asiakasmissioihimme

Asiakkaidemme haasteet ovat ainutlaatuisia, ja niistä jokaiseen tarvitaan räätälöityä lähestymistapaa. Ymmärrämme asiakkaidemme tavoitteet ja heidän yleisimmin kohtaamansa haasteet. Olemme niiden perusteella määrittäneet asiakasmissioille tunnusomaiset avainteemat. Tutustu näihin missioihin ja katso, vastaavatko ne erityisvaatimuksiasi.

Maksimoi budjettisi IT-päivityksellä

Vältä korkeat etukäteiskustannukset, paranna maksuvalmiutta ja tee kassavirroista ennakoitavia

Lue lisää
Optimoidut IT-toiminnot: Vapauta aikaa ydintehtäville

Helpotusta IT-osastolle samalla, kun teknologia pysyy ajan tasalla

Lue lisää
Pidä IT-laitteet hallinnassa yli maiden rajojen

Tehokasta IT-hankintaa ja omaisuudenhallintaa kansainvälisessä mittakaavassa

Lue lisää
Vastuullisuus osaksi IT-strategiaa

Tee IT-ratkaisuista entistä vastuullisempia, ota käyttöön laitteiden kierrätys ja pienennä hiilijalanjälkeä

Lue lisää
”CHG-MERIDIAN on meille oikea valinta, sillä mikään muu kilpailija ei pystynyt tarjoamaan vastaavaa joustavuutta. Kumppanin valinta ei näin ollen perustunut pelkästään taloudelliseen kannattavuuteen – vaikka se olikin olennainen tekijä – vaan myös kaupalliseen läpinäkyvyyteen."
MARCO RUFFINONI, CIO PENNY ITALIA

Lisäpalvelut

Tutustu muihin vaihtoehtoihin yksilölliseksi ratkaisuksi
TESMA

HELPPO TAPA HYÖDYNTÄÄ TEKNOLOGIAA

Meillä on vahva kokemus teknologian elinkaaren hallinnasta, joka kattaa kaikenlaiset laitteet älypuhelimista ja kannettavista tietokoneista aina terveydenhuoltoteknologiaan ja haarukkatrukkeihin asti. tesma on alusta, jonka kautta toteutamme mukautetut liiketoimintakonseptimme ja autamme minimoimaan yrityksesi kustannukset ja hallinnollisen taakan. Ennen kaikkea teemme työstä entistä miellyttävämpää, sillä monet prosesseista ovat suoraviivaisia, paperittomia ja käteviä.

Lue lisää 
klimaneutrales IT Leasing
Carbon-neutral leasing

Carbon-neutral with carbonZER0

Sustainability has become a differentiating factor in the market. Thanks to carbonZER0, the production, transportation, use phase, and end-of-life phase of your CHG-MERIDIAN financed IT assets can now be carbon-neutral.

Lue lisää 
AUTOMATED ERASURE WITH HIGH PROCESS RELIABILITY

eraSURE®: Certified data erasure

Our Technology Centers in Gross-Gerau and Skien provide specially developed automated data erasure solutions that offer a high level of process reliability.

Lue lisää 
TECHNOLOGY CENTER

Remarketing

Our technology centres in Germany and Norway have been your partner for asset collection, data erasure, refurbishment, and remarketing for over 20 years.


Lue lisää 
devicenow

Laite palveluna (DaaS): IT-laitteiden joustava vuokraus

Ylikuormitettujen IT-järjestelmien, lyhenevien innovaatiosyklien ja etätyötarpeiden kanssa kamppailevat yritykset tarvitsevat yksinkertaisen, joustavan ratkaisun kansainväliseen IT-hankintaan. Tämä ratkaisu on devicenow, oma DaaS-mallimme.

Lue lisää 

Ota yhteyttä meihin

Haluaisitko henkilökohtaista neuvontaa maksutta? Ota yhteyttä, niin kuulet, miten asiantuntemuksestamme voi olla hyötyä.

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä