SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
Tehokasta IT-hankintaa

IT-hankintojen hallinnointi kansainvälisessä mittakaavassa

Miten voit hallinnoida vaivattomasti IT-omaisuuttasi ja yhdenmukaistaa hankintaprosessit joustavuuden ja hallinnan varmistamiseksi? Tämä onnistuu, kun valitset meidät kumppaniksesi.

Parempaa tehokkuutta läpinäkyvyyden avulla

Jos organisaatiosi hallinnoi laajaa ja moninaista IT-verkostoa useissa eri maissa sijaitsevissa kohteissa, teknologiaomaisuuden hallinta voi aiheuttaa monia haasteita.

Onko sinulla esimerkiksi selkeä kokonaiskuva yrityksesi IT-laitteista ja niiden kustannuksista niiden koko elinkaaren ajalta? Ovatko hankintaprosessit monimutkaisia ja puuttuuko kansainvälinen standardointi? Automatisointi on olennainen osa IT-hankintojen hallinnassa pitämistä. CHG-MERIDIAN tarjoaa ratkaisuja omaisuuden hallinnan haasteisiin.

IT-omaisuuden hallintajärjestelmämme tesma tarjoaa kattavan yleiskuvan IT-ympäristöstä yli maiden rajojen yhdellä napsautuksella ja yhdenmukaistaa IT-hankinnat digitaalisten sekä automatisoitujen prosessien avulla. Jos tämä vastaa tavoitteitasi, lue lisää.

Kipupisteet numeroina

Budjettien kasvu

56 %

Vanhentuneen IT-infrastruktuurin päivittäminen on tärkein syy IT-budjetin kasvuun 56 %:ssa yrityksistä
- Spiceworks Ziff Davis

Manuaalisen seurannan sudenkuopat

$ 50000

Summa, jonka 2 miljoonan dollarin arvoinen yhtiö voi käyttää vuodessa laitteiden seurantaan laskentataulukoilla
-Atlassian

Jatkuvaa muutosta ja monimutkaisuutta

90 %

yrityksistä kokee, että liiketoiminnan, sääntelyn ja tekniikan nopea muuttuminen hankaloittaa IT-omaisuuden hallinnan kehittämistä
- Deloitte (2021)

Kokonaiskuva: Parempi käsitys IT-ympäristöstä

Hanki kattava kuva nykyisistä laitteista ja niiden kustannuksista hankintaprosessin tehostamiseksi. IT-omaisuuden hallintajärjestelmämme tesma yhdistää läpinäkyvyyden ja tehokkuuden. Se tarjoaa selkeän yleiskuvan laitteista ja kustannusrakenteesta sekä varmistaa, että ajantasaiset tiedot ovat aina käytettävissä.

 tesma myös yhdenmukaistaa IT-hankintaprosessit automaation avulla uuden laitteen tilaamisesta aina huoltoon ja kunnossapitoon sekä laitteen palauttamiseen sen elinkaaren päättyessä saakka. Kyseessä on keskitetty, digitaalinen ja kansainvälinen ratkaisu, jonka tarjoaa ainoastaan CHG-MERIDIAN.

tesman edut

LUOTETTAVA POHJA PÄÄTÖKSENTEOLLE

Hyödylliset raportit koko laitesalkkua koskevan selkeän datan visualisoinnin avulla. Saat digitalisoitujen ja automatisoitujen prosessien avulla helposti hyväksyntää, toteutusta, tapahtumia ja tekniikan uusimista varten tarvittavat tiedot.

DIGITALISOIDUT JA STANDARDOIDUT TILAUSPROSESSIT

Yksinkertaista teknologiahankinnat ja säästä aikaa sekä manuaalisia resursseja. Tehosta tilausten käsittelyä ja vähennä mahdollisia virhelähteitä

KANSAINVÄLISESTI STANDARDOITU HANKINTA

Autamme tiukkojen kansainvälisten säädösten ja lakien noudattamisessa. Lopputulos? Monimutkaisuuden ja riskien väheneminen kansainvälisellä tasolla.

SELKEÄ KUSTANNUSTEN KOHDISTAMINEN JA RAKENNE

Saat kattavan yleiskuvan laskutus- ja sopimusehdoista sekä hallinnoit kustannusten kohdistamista yrityksessä. Mittaa ja hallinnoi investointeja kustannuspaikan, liiketoimintayksikön, maan tai alueen perusteella.

Menestystarinoita

Lue, miten PANASONIC pitää IT-laitteiston hallinnassa tesman avulla

Lue lisää
”CHG-MERIDIAN tarjoaa todella kattavan tuen koko tekniikan elinkaaren ajalle neuvonnasta ja hankinnasta aina leasing-ajan päättymiseen ja tietojen poistamiseen saakka. Tämä on mahdollistanut tuottavuuden ja kannattavuuden merkittävän kasvun. Tämä yhteistyö on meille erinomainen ja tiivis kumppanuus.”
ULF KÜTEMEYER, SENIOR MANAGER CONTRACTING & PROCUREMENT PISCEU
100 %:n läpinäkyvyys tukee parempia liiketoimintapäätöksiä

tesma

Olipa kyse useiden toimipisteiden laitehallinnasta, maksuvirtojen seurannasta, laitteiden käytön optimoinnista tai uusiin vaatimuksiin mukautumisesta, tesma-alustamme integroi kaupalliset ja tekniset tiedot saumattomasti. Saat reaaliaikaista tietoa ja täyden läpinäkyvyyden koko laitteen käyttöiän ajan. Tämä mahdollistaa joustavan hallinnan, tarkan talouden seurannan ja yksinkertaisen raportoinnin. Tesma sujuvoittaa jokaisen vaiheen helposti alkusuunnittelusta ja käyttöönotosta aina laitteesta luopumiseen ja tietojen poistamiseen saakka.
TESMAan

Tutustu asiakasmissioihin

Asiakkaidemme haasteet ovat aina yksilöllisiä. Tunnistamme niistä kuitenkin merkittävimmät haasteet, jotka olemme tiivistäneet kaikkia koskeviksi asiakasmissioiksi. Löydätkö niiden joukosta omat vaatimuksesi?

MAKSIMOI IT-BUDJETTISI JA MAKSA VAIN SIITÄ, MITÄ TARVITSET

Vältä pääoman sitominen investoidessasi uusimpaan teknologiaan ja hyödy ennakoitavasta maksuvirrasta, joka mahdollistaa paremman budjetin hallinnan.

LUE LISÄÄ 

OPTIMOIDUT IT-TOIMINNOT: VAPAUTA AIKAA YDINTEHTÄVILLE

Käyttävätkö tärkeimmät IT-resurssisi aikaa vähäisen arvon tehtäviin yrittäessään ylläpitää ja hallita vanhentuvaa IT-ympäristöä?

LUE LISÄÄ 

VASTUULLISUUS OSAKSI STRATEGIAA

Ilmastonmuutos, ympäristöuhat ja resurssien rajallisuus ovat muuttuvassa maailmassa kriittisiä tekijöitä. Meillä kaikilla on vastuu kestävän kehityksen edistämisestä. Katso, miten IT-strategiasi voi olla mukana vaikuttamassa.

LUE LISÄÄ 

Ota yhteyttä meihin

Haluaisitko henkilökohtaista neuvontaa maksutta? Ota yhteyttä, niin kuulet, miten asiantuntemuksestamme voi olla hyötyä.

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä