SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
PANASONIC: Kaikki laitteet hallinnassa CHG-MERIDIANin avulla

Maksimaalista läpinäkyvyyttä IT-laitehallintaan

Monikansallinen ratkaisu, joka tarjoaa toimivuutta loppukäyttäjille

Asiakkaamme PANASONIC

PANASONIC on tunnettu innovaattori ja yksi maailman merkittävimmistä elektroniikan tekniikan ja ratkaisukehityksen toimijoista niin kuluttajaelektroniikan, kodin laitteiden, autoteollisuuden kuin laajemman B2B-sektorin osalta. Panasonic Information Systems Company Europe (PISCEU) vastaa Euroopassa konsernin laajan IT-verkon käyttöönotosta ja ylläpidosta. Yhtiön Hampurissa sijaitsevassa pääkonttorissa työskentelee yli 160 työntekijää, ja sillä on muita tärkeitä toimipaikkoja Saksassa, Puolassa, Englannissa ja Italiassa. IT-palveluntarjoaja tarjoaa kattavaa tukea  loppukäyttäjille PANASONICin kaikissa divisioonissa.

Haasteet

MONITAHOISET VAATIMUKSET

Tarve räätälöidyille IT-prosesseille ja tekniikoille

JOUSTAVUUTTA YLI RAJOJEN

Edellytykset: kansainvälinen skaalattavuus ja joustava sopimusmalli

SELKEYDEN TARVE

Tarve nykyisiä laitteita ja niiden sopimusehtoja koskevaan näkyvyyteen

Täysi hallinta järjestelmällisen laitehallinnan avulla

PISCEU auttaa PANASONICin eurooppalaisia yrityksiä saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteensa räätälöityjen IT-prosessien ja tekniikoiden avulla. Edellytys: IT-käyttökonsepti, joka on kansainvälisesti skaalautuva ja tarjoaa läpinäkyvän yleiskuvan kaikista leasing-laitteista sekä niiden sopimusehdoista – aina ja kaikkialla.

Räätälöity technology2use-menestyskonsepti

LAITTEET

Täydellinen työpaikkatekniikan hallinta Saksassa ja useissa Euroopan maissa – kattaa yli 8 100 laitetta. Niihin kuuluu kannettavia tietokoneita (noin 40 %), näyttöjä (20 %) ja älypuhelimia (hieman alle 30 %) sekä palvelimia ja suuria tulostimia.

RAHOITUS

"Käyttö omistamisen sijaan" on rahoituskonseptimme motto. Koko IT-infrastruktuurin laitekohtainen hinnoittelu varmistaa turvallisen suunnittelun ja kustannusten hallinnan.

PALVELUT

Loppukäyttäjien teknisten laitteiden elinkaaripalvelut, laitehallinta tesma®-järjestelmän avulla ja turvallinen tietojen poisto eraSUREn avulla

Elinkaaripalvelut

Tuemme Panasonicia käyttöjakson aikana vastaamalla mobiililaitteiden esikonfiguroinnista, laitteiden toimittamisesta eri paikkoihin Euroopassa, tuesta ja ylläpidosta, säännöllisistä tarkastuspalavereista ja mahdollisesti tarvittavista muutoksista sekä nopeasta vaihdosta laitteen rikkoutuessa. Laitteiden käyttöiän päättyessä keräämme laitteet ja poistamme niiden sisältämät tiedot turvallisesti.

TESMA

IT-laitteiden tarvittavan läpinäkyvyyden varmistamiseksi PISCEU valitsi tesma®- alustamme kautta toteutettavan laitehallinnan. Tekniikka- ja palveluhallinta-alustamme yhdistää kaupalliset ja tekniset tiedot ja tarjoaa näin kattavan kuvan koko tekniikan käyttöiän ajan: konsultoinnista ja käyttöönotosta laitteiden aina luovuttamiseen takaisin ja sertifioituun tietojen poistamiseen saakka.

Alusta tarjoaa eri osastojen johtajille tärkeää tietoa IT-ympäristöstä ja yksittäisistä laitteista. Esimerkiksi investointisuunnittelussa tesma® tarjoaa yksityiskohtaista tietoa kokoonpanoista, sijainneista ja budjetin kehittymisestä. Käytön aikana sovellus tuottaa tarkastusraportteja yksinkertaista budjetti-, kulutus- ja kapasiteettisuunnittelua varten. Käyttöjakson päättyessä PISCEU saa tiedot laitteen tilasta, käyttöjaksosta sekä suunnitellusta ja toteutetusta käytöstä poistosta. IT-laitteiden kattava tietojen poistoprosessi on myös nähtävissä tesmassa.

tesma en

Yhteenveto

Läpinäkyvä ja kansainvälisesti skaalautuva laitehallinta on tärkeä tekijä menestyksekkäässä ja pitkäkestoisessa yhteistyössämme. PISCEU arvostaa vahvaa kumppanuuttamme. Molempien yritysten tiimit ovat kehittäneet yhdessä esimerkiksi prosessiohjeen yhteistyömme pohjaksi. PISCEU arvostaa myös sopimusten joustavuutta, jossa huomioidaan viimeaikainen kehitys – niin IT-laitteiden kuin rahoitusmarkkinan osalta.

”CHG-MERIDIAN tarjoaa meille aidosti kattavan tuen koko IT-tekniikan elinkaaren ajan neuvonnasta ja hankinnasta aina leasing-ajan päättymiseen ja tietojen poistamiseen saakka. Tämä on mahdollistanut tuottavuuden ja kannattavuuden merkittävän kasvun. Pidämme yhteistyötämme hyvänä ja tiiviinä kumppanuutena.”
Ulf Kütemeyer, Senior Manager Contracting & Procurement at PISCEU
Puhutaan numeroista

tarkat ja kattavat tiedot

64 %

organisaatioista katsoo, että täsmällisten laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon ja ohjelmistojen lisensointiin liittyvien tietojen saaminen on merkittävä kehityskohde.

tekniikkainvestointien edut

60 %

johtajista pitää yksittäisten tekniikkainvestointien etujen määrällistä arviointia haastavana.

IT-laitteiston hallinta

84 %

organisaatioista uskoo, ettei niiden käytössä oikeasti tehokasta IT-laitehallintaa.

Menestyksen työkalut

tesma – kaikki tieto yhdessä järjestelmässä

Lisätietoa tesmasta 

carbonZERO

Carbon-neutral leasing

Parempaa vastuullisuutta IT-hankinnoissa

Lue lisää 

eraSURE®

AUTOMATED ERASURE WITH HIGH PROCESS RELIABILITY

Tietoturvaa sertifioitujen poistokäytäntöjen avulla

Lue lisää 

Lue lisää asiakkaiden menestystarinoita

Katso, miten CHG-MERIDIANin ratkaisut tuovat arvoa asiakkaille.
Lue lisää 

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä