SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
IT-rahoitus ja budjetin hallinta

Maksimoi IT-budjettisi ja maksa vain siitä, mitä tarvitset

Vältä pääoman sitominen investoidessasi uusimpaan teknologiaan ja hyödy ennakoitavasta maksuvirrasta, joka mahdollistaa paremman budjetin hallinnan.

Leasingin käyttö ostamisen sijaan on taloudellisesti järkevää

Innovatiiviset käyttö- ja rahoitusmallit auttavat välttämään korkeat hankintakustannukset ja varmistavat paremman kassavirran ja budjetin suunnittelun.

Jos teknologian omistaa itse, huolto- ja ylläpitokustannusten hallinta voi olla haastavaa. Ilman säännöllistä uusimista ja hyvin hoidettua omaisuudenhallintaprosessia laitteet saattavat vanhentua tai jäädä vähälle käytölle, eikä tilanteesta ole kokonaiskäsitystä. Vaikutukset liiketoimintaan heijastuvat myös tuottavuuteen ja tulokseen. Kuulostavatko nämä haasteet tutuilta? Meille ne ovat todella tuttuja.

Tästä syystä tarjoamme sinulle ensimmäiseksi selkeän yleiskuvan IT-infrastruktuurin omistamisen kokonaiskustannuksista (TCO) ja selvitämme, kuinka paljon teknologiaa tarkalleen ottaen tarvitset liiketoiminnassasi juuri nyt ja kuinka paljon yrityksesi tulevan kasvun tukemiseen.

Laadimme analyysin pohjalta räätälöidyn ja joustavan rahoitusratkaisun. Pyrimme tekemään rahoituksesta mahdollisimman kassavirtaystävällisen siten, että se mahdollistaa budjetin venyttämisen ja teknologiaan investoimisen sekä tarjoaa samalla houkuttelevia säästömahdollisuuksia laitteiden käyttöjaksolla.

Kipupisteet numeroina

Venytä budjettia

67 %

teknologiajohtajista on sitä mieltä, että heidän odotetaan pystyvän enempään pienemmällä budjetilla.
- KPMG (2023)

Paranna asiakaskokemusta

61 %

tietohallintojohtajista pitää hyvän asiakaskokemuksen (CX) tarjoamista erittäin tärkeänä teknologiainvestointien tuloksena.
-Gartner (2023)

Mahdollista investointien kasvu

75 %

rahoituspalvelujohtajista suunnittelee teknologiainvestointien lisäämistä.
- Gartner (2023)

Älykkäät teknologian rahoitusratkaisut budjetin optimoimiseksi

Digitalisaatio ja prosessien automaatio ovat olennaisia liiketoiminnan tuottavuuden ja kasvun edistäjiä. Työntekijät tarvitsevat sen vuoksi nykyaikaiset matkapuhelimet, kannettavat tietokoneet ja tabletit. Uudet IT-laitteet kuitenkin maksavat rahaa. Niihin on ehkä käytettävä varoja, joita et juuri nyt haluaisi sitoa mihinkään tai jotka on budjetoitu muihin investointeihin. Tarjoamme käteviä ratkaisuja tämän kustannusloukun välttämiseksi. Autamme räätälöityjen käyttömallien ja rahoitusratkaisujen avulla päivittämään IT-ympäristön ja vähentämään omistamisen kokonaiskustannuksia (TCO). Maksuerät sisältävät sekä kunnossapidon, huollon että jäännösarvon. Ennakoitavissa olevat maksut optimoivat kassavirran ja auttavat säilyttämään likviditeetin. Lopputulos? Älykäs rahoitusratkaisu, joka on räätälöity tarpeisiisi sopivaksi.

CHG-MERIDIANin tarjoamat edut

KUSTANNUSTEN LÄPINÄKYVYYS
 • Omistamisen kokonaiskustannusten (TCO) selvittäminen kokonaisvaltaisen TCO-analyysin avulla
 • Järkevän rahoitussuunnittelun perusta
TALOUDELLINEN ENNAKOITAVUUS
 • Selkeästi määritellyt kuukausierät osana käyttömallia
 • Hyvä päätöksenteon tuki
 • Yksinkertaisempaa suunnittelua ja budjetointia
JÄÄNNÖSARVON OPTIMAALINEN HYÖDYNTÄMINEN
 • Nykyisten laitteiden uudelleenmyynti CHG-MERIDIANin kautta
 • Jäännösarvon sisällyttäminen leasing-maksueriin
 • Alhaisempi maksuerien kokonaissumma verrattuna kerralla maksettaviin hankintakustannuksiin
MAKSIMAALINEN SKAALAUTUVUUS
 • Uuden teknologian nopeampi integrointi.
 • Käyttämättömien resurssien helppo palautus ja tarvittavien lisälaitteiden saumaton lisääminen.
 • Ei taloudellista taakkaa tai aliarvioituja investointeja.
MODERNI LAITEYMPÄRISTÖ
 • Kunnossapito- ja huoltokustannusten vähentäminen
 • Tehokkaammat työvirrat ja teknologian säännöllinen uusiminen käyttömallin ansiosta
Kilpailuetua optimoitujen kassavirtojen avulla

Katso, miten tuemme PENNY Italiaa yrityksen kasvupolulla

Lue lisää
”CHG-MERIDIAN on meille oikea valinta, sillä mikään muu kilpailija ei pystynyt tarjoamaan vastaavaa joustavuutta. Kumppanin valinta ei näin ollen perustunut pelkästään taloudelliseen kannattavuuteen – vaikka se olikin olennainen tekijä – vaan myös kaupalliseen läpinäkyvyyteen."
MARCO RUFFINONI, CIO OF PENNY ITALIA
100 %:n läpinäkyvyys tukee parempia liiketoiminta päätöksiä

tesma

Olipa kyse useiden toimipisteiden laitehallinnasta, maksuvirtojen seurannasta, laitteiden käytön optimoinnista tai uusiin vaatimuksiin mukautumisesta, tesma-alustamme integroi liiketoimintaan liittyvät ja tekniset tiedot saumattomasti.
Saat reaaliaikaista tietoa ja täyden läpinäkyvyyden koko laitteen käyttöiän ajan. Tämä mahdollistaa joustavan hallinnan, tarkan talouden seurannan ja yksinkertaisen raportoinnin. Tesma sujuvoittaa jokaisen vaiheen helposti alkusuunnittelusta ja käyttöönotosta aina laitteesta luopumiseen ja tietojen poistamiseen saakka.
Tesmaan

Tutustu asiakasmissioihin

Asiakkaidemme haasteet ovat ainutlaatuisia, ja niistä jokaiseen tarvitaan räätälöityä lähestymistapaa. Olemme kuitenkin tunnistaneet yleisiä avainongelmia, joihin yleiset asiakasmissiomme perustuvat. Tutustu näihin missioihin ja katso, vastaavatko ne erityisvaatimuksiasi.

PIDÄ OMAISUUTESI HALLINNASSA YLI MAIDEN RAJOJEN

Miten voit hallinnoida IT-omaisuuttasi vaivattomasti ja yhdenmukaistaa hankintaprosessit joustavuuden ja hallinnan varmistamiseksi? Tämä onnistuu, kun valitset meidät kumppaniksesi.

LUE LISÄÄ 

OPTIMOIDUT IT-TOIMINNOT: VAPAUTA AIKAA YDINTEHTÄVILLE

Käyttävätkö tärkeimmät IT-resurssisi aikaa vähäisen arvon tehtäviin yrittäessään ylläpitää ja hallita vanhentuvaa IT-ympäristöä?

LUE LISÄÄ 

VASTUULLISUUS OSAKSI STRATEGIAA

Ilmastonmuutos, ympäristöuhat ja resurssien rajallisuus ovat muuttuvassa maailmassa kriittisiä tekijöitä. Meillä kaikilla on vastuu kestävän kehityksen edistämisestä. Katso, miten IT-strategiasi voi olla mukana vaikuttamassa.

LUE LISÄÄ 

Ota yhteyttä meihin

Haluaisitko henkilökohtaista neuvontaa maksutta? Ota yhteyttä, niin kuulet, miten asiantuntemuksestamme voi olla hyötyä.

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä