SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
PENNY Italia: Optimaalinen likviditeetti CHG-MERIDIANin ansiosta

Kasvua innovatiivisen IT-käyttömallin avulla

Asiakkaamme PENNY

PENNY on REWE Groupiin kuuluva yritys, joka on toiminut laajalti Italiassa lähes 30 vuoden ajan. PENNY Italian menestysresepti: intohimo, innokkuus ja ammattimaisuus. Yrityksen noin 4 400 työntekijää työskentelevät yli 400 myymälässä ja seitsemässä myyntikeskuksessa. Italia on kasvava markkina – lisäinvestoinnit ja uudet markkinat kuuluvat tulevaisuuden suunnitelmiin.

Haasteet

BUDJETTIPAINEET

Tarkka budjetti ja säästöpaineet

LIKVIDITEETIN SUOJAAMINEN

Suurten investointikustannusten ja pääoman laitehankintoihin sitomisen välttäminen

KASSAVIRRAN ENNAKOITAVUUS

Taloudellisen suunnittelun luotettavuuden puuttuminen

Menestyksekäs kilpailu modernisoidun IT-ympäristön avulla

PENNYn täytyi modernisoida laitteensa pysyäkseen kilpailukykyisenä markkinoiden hintapaineissa. Yrityksellä oli käytössään noin 10 000 erityyppistä laitetta, kuten palvelimia, kannettavia tietokoneita, älypuhelimia ja kassakoneita. Tämän monitahoisen IT-infrastruktuurin hallinta muodostui haastavaksi ja kalliiksi sekä sitoi varoja. Autoimme PENNYä ottamaan käyttöön kattavan käyttömallin, joka tarjoaa taloudellista läpinäkyvyyttä. Sen ennakoitavat maksut varmistavat luotettavan suunnittelun ja tuovat helpotusta yrityksen budjettiin.

Menestysreseptimme

LAITTEET

Yli 10 000 IT-laitetta, mukaan lukien palvelimia, kannettavia tietokoneita, älypuhelimia ja kassakoneita

RAHOITUS

Ennakoitavat kuukausierät, korkeiden hankintakustannusten välttäminen ja optimoidut omistamisen kokonaiskustannukset (TCO).

Uudelleenmyynti käyttöiän päättyessä – Tulevan arvon sisällyttäminen kuukausittaisiin maksueriin auttaa hyödyntämään jäännösarvoa optimaalisesti 

PALVELUT

Elinkaaren hallintapalvelut ja laitehallintaratkaisu tesma järjestelmässä

Elinkaaren hallintapalvelut

Käyttömallimme sisältää mobiililaitteiden esikonfiguroinnin, laitteiden toimittamisen toimipaikkoihin, tuen ja ylläpidon sekä laitteiden nopean vaihdon vikatilanteessa.

tesma® Tekniikan ja palveluiden hallinnointialusta tesma®  tarjoaa PENNY Italialle mahdollisuuden hyötyä kattavasta IT-laitteistonsa kokonaiskuvasta. Se yhdistää kaupalliset ja tekniset tiedon ja tarjoaa yritykselle kokonaiskuvan tekniikan koko elinkaaren ajan – käyttöönotosta ja laitteiden palauttamisesta aina tietojen sertifioituun poistamiseen saakka.

tesma en

Yhteenveto

Olipa kyse omistamisen kokonaiskustannusten vähentämisestä, kassavirran optimoinnista tai toimintavarmuuden suunnittelusta, elinkaaren kattava käyttökonseptimme ja leasing-palvelumme ovat "täydellinen ratkaisu" PENNY Italialle. Ratkaisu auttaa välttämään suuret etukäteen maksettavat investointikustannukset, tarjoaa joustavuutta muuttuviin tilanteisiin, mahdollistaa kustannusten täyden hallinnan sekä kustannuspaikkakohtaisen laskutuksen ja muodostaa optimaalisen perustan entistä paremmalle päätöksenteolle. Kaikki tämä onnistuu ilman tarpeetonta rasitusta ympäristölle. PENNY Italia ja CHG-MERIDIAN: kumppanuus, jossa tietohallintojohtaja Marco Ruffinoni näkee myös merkittävää potentiaalia.

”CHG-MERIDIAN on meille paras valinta: yritys takaa suuren joustavuuden, jota kilpailijat eivät tarjonneet. Valinta ei siis perustunut pelkästään kustannustehokkuuteen, vaikka se oli ehdottomasti olennainen tekijä, vaan myös liiketoiminnan läpinäkyvyyteen.”
Marco Ruffinoni, CIO of PENNY Italia
Puhutaan numeroista

vähennä hiilidioksidipäästöjä

31 %

hiilidioksidipäästöistä voidaan vähentää leasing-ratkaisuilla – Vito NV (2022)

Elinkaaren hallinta

924000

IT-laitetta eri puolilla maailmaa sai uuden elämän – Vito NV (2022)

Ylimääräiset, vanhentuneet laitteet

60 %

laitteista päätyy nykyisin kaappiin niiden elinkaaren päättyessä – Vito NV (2022)

Työkalut menestykseen

tesma – kaikki tieto yhdessä järjestelmässä

Lisätietoa tuotteesta 

carbonZERO

Rahoituksen ilmastopanokset

Parempaa vastuullisuutta IT-hankinnoissa
Lue lisää 

eraSURE®

SERTIFIOITU TIETOJEN POISTO

Maksimaalista turvaa sertifioidun tietojen poiston avulla

Lue lisää 

Lue lisää asiakkaiden menestystarinoita

Katso, miten CHG-MERIDIANin ratkaisut tuovat arvoa asiakkaille

Lue lisää 

Ota yhteyttä meihin

Haluaisitko henkilökohtaista neuvontaa maksutta? Ota yhteyttä, niin kuulet, miten asiantuntemuksestamme voi olla hyötyä.

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä