SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
Asiakasmissiot: Teollisuusteknologia

Hyödynnä teollisuusteknologian potentiaali

Hallinnoi tuotannon, varaston ja logistiikan laitteistoja helposti. Valvo erilaisia laitteita maasta riippumatta ja pidä kokonaiskustannukset hallinnassa.

Olipa kyse teollisuuden trukkikalustosta, tuotantotiloista tai työvaatteista: teknisen laitteiston hallinnointi on hyvin monimutkaista ja vaativaa. Tämä koskee etenkin kansainvälisillä markkinoilla toimivia yrityksiä. Erilaisten sopimusten, valmistajien ja tuotteiden koordinointi, optimaalisten olosuhteiden selvittäminen sekä investointien ja juoksevien kulujen pitäminen hallinnassa – kaikki tämä vaatii paljon yksityiskohtaista työtä ja kattavaa alan tuntemusta. CHG-MERIDIAN voi tarjota tehokasta tukea käyttömallillaan, joka on räätälöity yksilöllisesti sinun vaatimustesi mukaiseksi.

Tarjoamme kansainvälisenä teknologian ja rahoituksen yhteistyökumppanina tarvitsemasi teollisuusinfrastruktuurin. Tuemme sinua hankinnasta käyttövaiheen kautta aina uudelleenmyyntiin saakka. Analysoimme prosessit ja omistamisen kokonaiskustannukset. Laadimme analyysin perusteella räätälöidyn käyttömallin, joka vähentää kokonaiskustannuksia ja lisää joustavuutta. Ratkaisumme ei ole riippuvainen tietyistä valmistajista ja pankeista. Ja luonnollisesti se toimii myös kansainvälisessä mittakaavassa.

Tutustu mahdollisuuksien koko potentiaaliin kanssamme.

Teollisuusteknologian asiakasmissioiden yleiskatsaus

Investoi ja pidä samalla kassavirta hallinnassa

Organisaatiosi on investoitava teknologiaan kilpailukyvyn säilyttämiseksi, ja haluat myös maksimoida budjettisi. Lue lisää siitä, miten autamme sinua onnistumaan tässä.

Lue lisää
Hallinnoi teollisuuslaitteistoa entistä tehokkaammin yli maiden rajojen.

Katso, miten voit hallinnoida monitahoista teollisuuslaitteistoa kansainvälisessä mittakaavassa.

Lue lisää
”Ensiluokkainen asiakaspalvelu, houkuttelevat ehdot ja suuri joustavuus leasing-rakenteen määrittämisessä tekevät CHG-MERIDIANista ihanteellisen kumppanin tulevaisuuteen suuntautuneille investoinneille.”
BARBARA MELICHAR, HEAD OF GROUP TREASURY, JAF AUSTRIA

Lisäpalvelut

Muita lisäetuja yksilölliseen ratkaisuusi
TESMA

HELPPO TAPA HYÖDYNTÄÄ TEKNOLOGIAA

Meillä on vahva kokemus teknologian elinkaaren hallinnasta, joka kattaa kaikenlaiset laitteet älypuhelimista ja kannettavista tietokoneista aina terveydenhuoltoteknologiaan ja haarukkatrukkeihin asti. tesma on alusta, jonka kautta toteutamme mukautetut liiketoimintakonseptimme ja autamme minimoimaan yrityksesi kustannukset ja hallinnollisen taakan. Ennen kaikkea teemme työstä entistä miellyttävämpää, sillä monet prosesseista ovat suoraviivaisia, paperittomia ja käteviä.

Lue lisää 
klimaneutrales IT Leasing
Carbon-neutral leasing

Carbon-neutral with carbonZER0

Sustainability has become a differentiating factor in the market. Thanks to carbonZER0, the production, transportation, use phase, and end-of-life phase of your CHG-MERIDIAN financed IT assets can now be carbon-neutral.

Lue lisää 
TECHNOLOGY CENTER

Remarketing

Our technology centres in Germany and Norway have been your partner for asset collection, data erasure, refurbishment, and remarketing for over 20 years.


Lue lisää 
technology2use

Sinun haasteidesi ratkaiseminen on meille ensisijaisen tärkeää

Kuuntelemme sinua tarkasti ja kehitämme sinulle yksilöllisen IT-laitteiden, teollisuuslaitteiston ja terveydenhuollon laitteiden käyttömallin.
Yhdistämme resurssit, rahoituksen ja palvelut räätälöidyksi ratkaisuksi, joka ei ole riippuvainen tietyistä valmistajista ja pankeista. Digitaalinen, globaali, keskitetty yhdestä lähteestä.

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko henkilökohtaista neuvontaa maksutta? Ota yhteyttä, niin kuulet, miten asiantuntemuksestamme voi olla hyötyä.

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä