SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
TEOLLISUUSTEKNOLOGIA

HALLITSEMME TEOLLISEN INFRASTRUKTUURIN. TEHOKKAASTI. JOUSTAVASTI. KANSAINVÄLISESTI.

Olemme kansainvälinen teknologia- ja rahoituskumppani, joka tarjoaa teollisen infrastruktuurin leasingpalveluita. Tuemme asiakasta koko matkan hankinnasta ja käytöstä uudelleenmarkkinointiin. Katamme teollisen infrastruktuurin kaikki näkökohdat varastojärjestelmistä, tuotantotiloista ja koneista materiaalinkäsittelyajoneuvoihin, robotiikkaan ja automaatioon. Mukautetut liiketoimintakonseptimme pienentävät kokonaiskustannuksia ja lisäävät joustavuutta. Olemme täysin riippumattomia valmistajista ja pankeista.

Kalustonhallinta

Haluatko pienentää materiaalinkäsittelykuluja? Haluatko optimoida hallinnolliset prosessit? Haluatko paremman yleiskuvan kansainvälisestä kalustosta?

Lue lisää
TUOTANTO JA KONEET

Haluatko saada tuottoa sijoitukselle ensimmäisestä valmistetusta yksiköstä lähtien? Haluatko sopeuttaa tuotannon joustavasti markkinoiden muutoksiin?

Lue lisää
VARASTOT JA LOGISTIIKKA

Haluatko hallita logistiikkaa joustavammin? Tarvitsetko sopimuksiin sopeutettavia joustavia ratkaisuja?

Lue lisää

MITEN LUOMME ASIAKKAILLE LISÄARVOA?

Mukautetut liiketoimintakonseptit

Kehitämme teknologiaratkaisuja, jotka on räätälöity asiakkaan tarpeisiin ja jotka eivät ole sidottuja tiettyihin valmistajiin tai pankkeihin. Tuemme asiakasta tuotteen koko elinkaaren ajan:

  • Ensimmäinen vaihe kattaa konseptin kehityksen, potiantiaalianalyysin ja hankinnan. Missä säästöpotentiaali on? Miltä oikea myyjästrategia näyttää? Miten kapasiteetin hyödyntäminen voidaan optimoida? Mikä rahoitusmalli sopii tarpeisiin parhaiten?
  • Päivittäiseen liiketoimintaan saadaan paras mahdollinen joustavuus. Esimerkiksi leasingmaksuerät voidaan säätää tuotantokapasiteetin mukaan. Vaihtoehtoisesti materiaalinkäsittelykaluston määrää voidaan väliaikaisesti lisätä tai ajoneuvoja voidaan siirtää toimipaikasta toiseen.
  • Elinkaaren lopussa avustamme tehokkaalla ja hyödyllisellä teknologianvaihto- ja uudelleenmarkkinointipalvelulla.

Pienemmät kustannukset

Osana kokonaisvaltaista lähestymistapaa asiantuntijamme analysoivat kokonaiskustannukset ja tunnistavat mahdolliset säästöt alalta saamallaan monivuotisella kokemuksella. Tuemme investointipäätöksissä projektin alussa ja autamme optimoimaan laitteiden käytön päivittäisessä toiminnassa. Asennamme uusinta anturiteknologiaa, jotta voimme jatkuvasti valvoa trukkeja, tuotantovälineitä ja logistiikkalaitteita sekä optimoida niiden käytön riippumatta laitteen tyypistä tai valmistajasta. Laitteiston mukaan tämä voi tuottaa jopa 50 prosentin säästöt.

PAREMPI JOUSTAVUUS

Onko yritykselläsi kansainvälistä toimintaa ja haluat parantaa materiaalinkäsittelykaluston hallinnan joustavuutta? Haluatko muuttaa logistiikkalaitteiden sopimuskautta? Haluatko säätää leasingmaksueriä käytetyn tuotantokapasiteetin mukaan? Mukautetut liiketoimintakonseptimme tarjoavat useita etuja, jotka keventävät käyttäjän taakkaa ja tekevät laitteiston käytöstä joustavampaa. Monipuoliset vuokramallit, varhaisen palautuksen vaihtoehdot ja joustavat sopimukset mahdollistavat käyttökustannusten sopeutuksen sekä laitteiden ja kaluston käytön käsillä oleviin tilauksiin.

PAREMPI LÄPINÄKYVYYS

Onko yritykselläsi laitteita useilta toimittajilta? Käytetäänkö laitteita useissa maissa? Siinä tapauksessa tiedät, miten haastavaa logistiikan, tuotannon ja materiaalinkäsittelyn kaluston tehokas hallinta voi olla. Tukenasi on tiimimme ammattitaito sekä teknologia- ja palvelunhallintajärjestemämme TESMA®, johon kerätään kaikki hallinnolliset ja tekniset tiedot. Tämä luo läpinäkyvyyttä teknologian elinkaaren kaikissa vaiheissa, helpottaa tarvittavien toimenpiteiden huomaamista ja mahdollistaa kustannusten kohdistamisen yksittäisiin kustannuspaikkoihin.

OTA YHTEYTTÄ JO TÄNÄÄN

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset tarkempia tietoja, asiantuntijamme auttavat mielellään.

CHG-MERIDIAN Finland Oy