SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI

Kestävä kehitys on toki mahtava asia, mutta minulla ei ole siihen resursseja.

Lue lisää

Kestävä kehitys on toki mahtava asia, mutta minulla ei ole siihen resursseja.

Kestävät IT-ratkaisut eivät välttämättä tarkoita ylimääräistä työtä. Tarjoamme valmiita ratkaisuja, jotka on nopea ja helppo ottaa käyttöön. Huolehdimme koko prosessista puolestasi.
Lue lisää

Pullonkaulat toimituksessa aiheuttavat haasteita.

Tarjoamme asiakkaillemme keskitetyn ratkaisun, johon kuuluvat myös käytöstä poistettujen laitteiden kunnostus ja edelleenmyynti. Samalla myös markkinoilla olevien IT-laitteiden tarjonta kasvaa.
Lue lisää

Ajantasainen, ketterä ja kestävä IT-palvelu – miten pystyn tarjoamaan sellaista?

Autamme sinua tarjoamaan käyttäjillesi kestävän, toimivan hybridityöympäristön. Jos vaatimukset muuttuvat, huolehdimme tarvittavista muokkauksista.
Lue lisää

IT-hankinnan tulevaisuus

IT-osastolla on valtavasti moninaisia tehtäviä. Osaston on varmistettava, että työntekijöillä on käytettävissään tarvittava IT-infrastruktuuri tehokkaaseen, turvalliseen ja joustavaan työskentelyyn. Tämä vie valtavasti resursseja. Uudet vaatimukset, joita ovat esimerkiksi kestävä IT, asettavat ylimääräisiä haasteita. Kerromme e-kirjassamme, miten saat IT-palvelustasi kestävän ILMAN, että siihen on varattava resursseja.

  • Katsaus IT-hankinnan tulevaisuuteen
  • Ratkaisut keventämään IT-osaston taakkaa
  • Kestävät lähestymistavat, jotka tyydyttävät niin johtoporrasta kuin käyttäjiäkin

Mitä asiakkaamme sanovat?

”CHG-MERIDIAN tarjoaa meille aidosti kattavan tuen tekniikan koko elinkaaren ajan aina neuvoista ja hankinnasta leasingin jälkeiseen prosessiin ja tietojen poistoon. Sen ansiosta olemme pystyneet lisäämään tuottavuuttamme ja toimintamme kannattavuutta huomattavasti. Meille yhteistyö on tarkoittanut erinomaista ja läheistä kumppanuutta.”
Ulf Kütemeyer, Senior Manager Contracting & Procurement, Panasonic Information Systems Company Europe

Usein kysyttyjä kysymyksiä: Mitä IT-päällikön olisi syytä tietää?

Miten IT-palvelusta saa kestävän ilman, että siihen on varattava resursseja?

Tiedämme, että uusia vaatimuksia asetetaan jatkuvasti ja että työtaakka kasvaa koko ajan. Siksi otammekin osan töistäsi hoitaaksemme ja annamme sinulle pääsyn TESMA®-alustallemme, jonka kautta pystyt hallitsemaan IT-palveluitasi helposti ja joustavasti. Kiertotalouteen perustuva liiketoimintamallimme sekä tarjoamamme carbonZER0®-päästökompensaatio varmistavat, että saat käyttöösi kestävän IT-tekniikan. Voit lisätä nämä palvelut olemassa olevaan tilaukseesi ilman ylimääräistä vaivaa. 

Miksi minun pitäisi myydä IT-laitteeni edelleen?

Käyttämättömiksi jääneet IT-laitteet, kuten tietokoneet, kannettavat tietokoneet ja älypuhelimet, kunnostetaan ja myydään edelleen ammattitaidolla. Näin pystymme omalta osaltamme vähentämään elektroniikkajätteen määrää ja samalla lisäämään IT-laitteiden määrää markkinoilla. Aihe on tällä hetkellä erittäin ajankohtainen, ja kierrätyksen merkitys korostuu etenkin niiden yritysten kohdalla, joiden sisäisiin tavoitteisiin kuuluu kunnostettujen laitteiden käyttö osana IT-ympäristöä.

Mitä laitteelle tallennetuille arkaluonteisille tiedoille tapahtuu laitteen elinkaaren päätyttyä?

Teknologiakeskuksemme asiantuntijat suorittavat kaikille laitteille ammattimaisen ja ISO-sertifioidun tietojen poiston (eraSURE®). Meillä on yli 40 vuoden kokemus tietojen poistosta sekä laitteiden kunnostuksesta ja kierrätyksestä.

Käyttäjät pyytävät yhä useammin kestäviä IT-laitteita. Miten pystyn vastaamaan kysyntään?

Voit joko luottaa mukautettuun liiketoimintakonseptiin, jonka avulla voit tehdä oman osasi vähentääksesi elektroniikkajätettä, tai voit siirtyä hiilineutraaliin IT-laitteistoon. Voit tehdä tämän päätöksen koko yrityksen tasolla tai antaa työntekijöiden päättää itse laitteita tilatessaan. Huolehdimme koko prosessista puolestasi.

Tarkistusluettelo – edut sinulle:

  1. Kumppani, joka ottaa mahdollisimman suuren osan taakastasi kantaakseen.
  2. Huippumoderni IT-ympäristö, joka parantaa kilpailukykyäsi.
  3. Mahdollisuus reagoida käyttäjien lukuisiin erilaisiin vaatimuksiin.
  4. Kestävät tuotteet ja palvelut, jotka toimivat ja pitävät käyttäjäsi tyytyväisinä.
  5. Paras mahdollinen suoja tiedoillesi.

VALTAVA MAHDOLLISUUS

1 viidestä

Tällä hetkellä vain yksi viidestä elektroniikkalaitteesta kierrätetään tai kunnostetaan. Aiomme muuttaa tilanteen.

KOKEMUS

~ 1 miljoona

CHG-MERIDIANin kunnostamien laitteiden lukumäärä vuonna 2021.

RESURSSIT

0 tuntia

Aika, joka sinun on käytettävä IT-ympäristösi CO2-päästöjen laskemiseen. Valitse carbonZER0® ja anna meidän huolehtia tästä puolestasi – täysin ilmaiseksi!

”Kestävyydestä on tulossa ehdoton edellytys IT-hankinnassa. Se edellyttää aloitteita, jotka ovat tehokkaita ja edullisia. Jaamme tietoa kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa ja kehitämme palveluitamme ja tuotteitamme näiden tietojen pohjalta.”
Allard Pheifer, Group Sustainability Officer at CHG-MERIDIAN
CHG-MERDIAN Mitgliedschaften & Initiativen

Esittelykierros teknologiakeskuksessamme

Joka vuosi lähes miljoona laitetta tulostimista älypuhelimiin kunnostetaan ja myydään edelleen teknologiakeskuksissamme tai hyväksyttyjen kumppaniemme kautta. Lähde mukaan Gross-Geraun teknologiakeskuksemme esittelykierrokselle.

LATAA ILMAINEN E-KIRJA

OTE E-KIRJASTAMME

”Ei sitä voi kieltää: digitalisaatio – aina älypuhelimista striimaus- ja lohkoketjuteknologiaan – aiheuttaa merkittävän määrän hiilidioksidipäästöjä. Suurin osa näistä päästöistä syntyy heti alkuvaiheessa raaka-aineiden louhinnan ja IT-laitteiden valmistuksen yhteydessä. Myös kuljetus jättää huomattavan hiilijalanjäljen lähinnä monimutkaisten kansainvälisten toimitusketjujen vuoksi. Kun laitteet on toimitettu käyttäjille, niitä käytetään usein vain lyhyen aikaa, jonka jälkeen ne hävitetään. Näin syntyy miljoonia tonneja elektroniikkajätettä.”

Jos haluat varustaa yrityksesi tulevaisuutta varten ja pienentää IT-laitteistosi hiilijalanjälkeä ilman, että varaat siihen resursseja, lue e-kirjamme ja siihen kokoamamme tarkistuslista asioista, jotka kannattaa huomioida käyttöönoton aikana.