SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
Miksi CHG-MERIDIAN

Ota koko potentiaalisi käyttöön

CHG-MERIDIAN auttaa yritystäsi ottamaan käyttöön teknologian, vastuullisuuden ja liiketoiminnan koko potentiaalin

Meillä on 45 vuoden kokemus ja yli 1 300 työntekijää, ja toimimme maailmanlaajuisesti 30 maassa viidellä mantereella. Kehitämme teknologian käyttömalleja IT-laitteille sekä teollisuuden ja terveydenhuollon laitteille.

Emme tarjoa vakioratkaisuja. Sen sijaan kuuntelemme huolellisesti asiakkaan tarpeita ja toiveita. Näin voimme räätälöidä ratkaisun, joka sopii juuri sinun yrityksesi tilanteeseen ja tarpeisiin.

Teemme tämän yhdistämällä yksilöllisen rahoituksen ja lisäpalvelujen edut niin laitehallinnan, tietoturvan kuin vastuullisuudenkin osalta ja laadimme niiden pohjalta yksilöllisen ratkaisun, joka ei ole riippuvainen mistään tietyistä valmistajista ja pankeista. Digitaalinen, globaali ja keskitetty, kaikki yhdestä paikasta.

Laadimme ratkaisun yhteistyössä kanssasi ottaen huomioon yrityksesi kaikki yksilölliset haasteet: technology2use. Teknologiaa, jota pääset käyttämään saman tien.

Etusi pähkinänkuoressa

1. KUSTANNUSSÄÄSTÖT

Leasing ostamisen sijaan: CHG-MERIDIANin räätälöidyn konseptin avulla voit määrittää ja suunnitella kokonaiskustannukset tarkasti, minimoida kulut ja optimoida jäännösarvon. Tämä tuo helpotusta budjettiisi.

2. LÄPINÄKYVYYS

Selkeyttä: Kattava kokonaiskustannusten analyysi tarjoaa tietoa laitteiden kokonaiskustannuksista. Laitehallintajärjestelmämme tesma yhdistää olennaiset kaupalliset ja tekniset tiedot ja tarjoaa täyden näkyvyyden sekä vankan pohjan päätöksentekoon.

3. JOUSTAVUUS JA SKAALAUTUVUUS

Joustavuuden säilyttäminen: Käyttökonsepti tarjoaa täyden vapauden: et ole sidottu tiettyihin valmistajiin ja pysyt aina kehityksen tasalla päivityksissä ja teknologiassa vaihtamisen avulla. Tämä mahdollistaa laitekannan mukauttamisen yrityksen tarpeiden mukaisesti.

4. MODERNISOINTI

Pioneeri, ei perässäkulkija: Käyttökonseptin avulla pidät teknologian ajan tasalla. Tämä tarkoittaa tehokkaampia laitteita, alhaisempia energiakustannuksia ja helpompaa huoltoa ja kunnossapitoa. Lisäksi työntekijät ovat tyytyväisempiä, sillä heillä on enemmän aikaa ydintehtäviinsä.

5. TUOTTAVUUS

Tehokasta teknologiaa: Tehokkaat laitteet ja läpinäkyvä laitehallinta yksinkertaistavat ja nopeuttavat prosesseja sekä vapauttavat aikaa ydintehtäviin. Sujuva toiminta sekä kunnossapitotarpeen ja käyttökatkojen väheneminen lisäävät myös yrityksesi tuottavuutta.

6. VASTUULLISUUS

Vastuullisen kiertotalouden hyödyntäminen: Uudet laitteet toimivat tehokkaammin ja kuluttavat vähemmän energiaa. Vanhojen laitteiden jälleenmyynti pidentää niiden käyttöikää ja vähentää jätettä. Lisäksi osallistuminen taloudellisesti sertifioituihin ilmastonsuojeluhankkeisiin auttaa toimimaan entistäkin resurssitehokkaammin.

”Yhteistyö CHG-MERIDIANin kanssa auttoi meitä alentamaan hankintakustannuksia, parantamaan prosesseja ja optimoimaan kassavirtaamme, minkä ansiosta saimme leikattua kulujamme peräti 30 %."
ERIC SUWANDINATA, GLOBAL CATEGORY MANAGER, VITESCO TECHNOLOGIES GMBH
technology2use

Sinun haasteidesi ratkaiseminen on meille ensisijaisen tärkeää

Kuuntelemme tarpeitasi tarkasti ja laadimme niiden pohjalta räätälöidyn teknologian käyttömallin IT-laitteille, teollisuustekniikalle ja terveydenhuollon laitteille. Ratkaisussamme yhdistyvät laitteet, rahoitus ja palvelut, jotka on räätälöity tarpeisiisi ja jotka ovat riippumattomia valmistajista ja pankeista. Digitaalinen, globaali ja keskitetty, kaikki yhdestä paikasta.

technology2use-ratkaisun rakennuspalikat

LAITTEET

LISÄÄ INNOVATIIVISUUTTA

Pidä laitteesi aina ajan tasalla ja kasvata yrityksesi nopeutta, turvallisuutta ja tehokkuutta.

RAHOITUSPALVELUT

OPTIMOI BUDJETTI

Säilytä maksuvalmius myös suurten investointitarpeiden yhteydessä investoinneissa ja vähennä toiminnan kokonaiskustannuksia.

LISÄPALVELUT

MAKSIMOI POTENTIAALI

Täydennä käyttömalliasi lisäpalveluilla esimerkiksi resurssien käytön, vastuullisuuden ja tietoturvan parantamiseksi.

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi näin

Jokaisella yrityksellä on erilaiset toiminnan hallinnointia koskevat tarpeet. Teknologian muutosten tahdissa pysyminen, kustannusleikkausten toteuttaminen ja vastuullisuustavoitteiden saavuttaminen ovat vain muutamia niistä.

Meillä on 40 vuoden kokemukseen perustuvaa asiantuntemusta ja laaja ymmärrys eri alojen toiminnasta. Olemme laatineet asiantuntemuksemme pohjalta tärkeimmät asiakasmissiot. Esimerkkitapaukset osoittavat, miten räätälöity käyttömalli voi parantaa liiketoiminnan tulosta. Napsauttamalla yleiskatsauksia pääset tutustumaan siihen, miten autamme asiakkaitamme toteuttamaan missionsa.

IT-laitteet

Työskentele digitaalisesti: Uusimmat laitteet – fiksusti ja vastuullisesti rahoitettuna. Hyödynnä huippuluokkaisia IT-laitteita tehokkuuden ja innovoinnin parantamiseksi ja tiimin työtyytyväisyyden varmistamiseksi.

IT-yleiskatsaus 
Teollisuusteknologia

Hyödynnä potentiaali: Hallinnoi tuotanto-, varasto- ja logistiikkakalustoa helposti. Valvo erilaisia laitteita maasta riippumatta ja pidä kokonaiskustannukset hallinnassa.

Teollisuuden yleiskuva 
Terveydenhuollon laitteet

Valmiina tulevaisuuteen: huippuluokan lääketieteellisen teknologian ja sairaalan IT-järjestelmien älykästä käyttöä. Varmista onnistunut kilpailuasema modernilla tekniikalla ja vastaa kustannuspaineisiin fiksujen säästöjen avulla.

Terveydenhuollon yleiskatsaus 

Ota yhteyttä meihin

Haluaisitko henkilökohtaista neuvontaa maksutta? Ota yhteyttä, niin kuulet, miten asiantuntemuksestamme voi olla hyötyä.

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä