SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
Teollisuuden laitekannan hallinta

Hallinnoi teollisuuslaitteitasi entistä tehokkaammin

Parempi tuottavuus ja alhaisemmat kustannukset: standardoitu ja läpinäkyvä teollisuuden laitekantakonsepti ja älykäs resurssien hallinta auttavat saavuttamaan paremman tehokkuuden.

Lisää tehokkuutta ja leikkaa kustannuksia älykkään kaluston seurannan avulla

Teollisuustrukeista ja varastokärryistä työvaatteisiin: CHG-MERIDIAN tarjoaa optimointimahdollisuuksia kaikille aloille laitteiden tai varusteiden tehokkaan hallinnan avulla riippumatta siitä, mistä laitteista tai varusteista on kyse. Eroon sekavasta yksityiskohtiin liittyvästä työstä, manuaalisista prosesseista ja aikaa vievistä paperitöistä – tervetuloa läpinäkyvät, digitaaliset prosessit, jotka tekevät kaikesta helpompaa.

Hyödynnä säästömahdollisuudet resurssien hallintajärjestelmän avulla

CHG-MERIDIAN auttaa huolehtimaan teollisuuslaitteista ja varusteista sekä pitämään kustannukset hallinnassa. Mikä tärkeintä: tämä tuo esiin säästöpotentiaalin. Resurssien hallintajärjestelmä tarjoaa täysin digitaalisen ja jatkuvan läpinäkyvyyden kaikkiin resurssien kaupallisiin ja teknisiin tietoihin.

Määritämme ja yhdistämme yhdessä erikoisalasi yksityiskohtaiset kaupalliset ja tekniset tiedot. Niiden perusteella voit tehdä entistä parempia päätöksiä budjetin optimoinnin ja resurssien käytön osalta. Näin kasvatat tuottavuutta ja tehokkuutta. Tutustuminen kannattaa: autamme mielellämme.

CHG-MERIDIANin tarjoamat edut

KOKONAISVALTAINEN KUSTANNUSANALYYSI (TCO)
  • Kustannusten analysointi laitteiden koko käyttöiän ajan, sisältäen huollon, korjaukset ja käyttökustannukset
  • Kokonaiskustannusten esittäminen läpinäkyvästi
  • Perusta laitteistokonseptia koskeville järkeville päätöksille ja resurssien optimaaliselle käytölle
ENTISTÄ TEHOKKAAMPI LASKUTUS
  • Yksityiskohtainen tarveanalyysi ja hankinnan sovittaminen todellisiin vaatimuksiin
  • Optimoitu pääoman kohdentaminen (taloudellisten resurssien kohdentaminen)
LÄPINÄKYVYYS
  • Kattava yleiskuva laitteiden kaupallisista ja teknisistä laitetiedoista tesma hallintajärjestelmässämme
  • Trendien ja poikkeamien tunnistaminen vaihtosyklien ja prosessien jatkuvan optimoinnin mahdollistamiseksi
VASTUULLISUUS
  • Resurssien vastuullisen käytön edistäminen
  • Jätteen ja haitallisten ympäristövaikutusten vähentäminen oikea-aikaisen vaihdon ja laitteiden uudelleenkäytön avulla
Menestystarinoita

Laitteiston TCO-analyysi: Lue, miten MONDI onnistui hyödyntämään teollisuustrukkejaan entistä tehokkaammin

Lue lisää
”Kun ostimme teollisuustrukkeja, meillä ei ollut käytössä hankinnan kustannusvertailuun tarvittavia tietoja. Tästä syystä meidän oli hankala arvioida, mikä trukkimalli oli kokonaiskustannusten ja tehokkuuden näkökulmasta kustannustehokkain juuri meidän tarpeisiimme. CHG-MERIDIAN toteutti kaluston TCO-analyysin vertailemalla saman trukkityypin eri tuotemerkkejä tuottavuustestin avulla. Nyt käytössämme on luotettava ja objektiivinen perusta päätöksenteolle.”
Mariyan Banchev, Category Manager Technical Services & Automation at the Mondi Group
100 %:n läpinäkyvyys tukee parempia liiketoimintapäätöksiä

tesma

Olipa kyse useiden toimipisteiden laitehallinnasta, maksuvirtojen seurannasta, laitteiden käytön optimoinnista tai uusiin vaatimuksiin mukautumisesta, tesma-alustamme integroi kaupalliset ja tekniset tiedot saumattomasti. Saat reaaliaikaista tietoa ja täyden läpinäkyvyyden koko laitteen käyttöiän ajan. Tämä mahdollistaa joustavan hallinnan, tarkan talouden seurannan ja yksinkertaisen raportoinnin. Tesma sujuvoittaa jokaisen vaiheen helposti alkusuunnittelusta ja käyttöönotosta aina laitteesta luopumiseen ja tietojen poistamiseen saakka.
TESMAan

Tutustu asiakasmissioihin

Asiakkaidemme haasteet ovat aina yksilöllisiä. Tunnistamme niistä kuitenkin merkittävimmät haasteet, jotka olemme tiivistäneet kaikkia koskeviksi asiakasmissioiksi. Löydätkö niiden joukosta omat vaatimuksesi?

TEKNOLOGIAINVESTOINTIEN JA POSITIIVISEN KASSAVIRRAN TASAPAINOTTAMINEN: STRATEGINEN LÄHESTYMISTAPA

Teollisuusteknologian osalta käyttöpohjaiset mallit, kuten käyttömäärään tai tuottoon perustuva maksu, ovat käteviä konsepteja joustavuuden säilyttämiseksi ja riskien vähentämiseksi. Lue, miten voimme rakentaa sinulle räätälöidyn ratkaisun.

LUE LISÄÄ 

PIDÄ OMAISUUTESI HALLINNASSA YLI MAIDEN RAJOJEN

Miten voit hallinnoida IT-omaisuuttasi vaivattomasti ja yhdenmukaistaa hankintaprosessit joustavuuden ja hallinnan varmistamiseksi? Tämä onnistuu, kun valitset meidät kumppaniksesi.

LUE LISÄÄ 

VASTUULLISUUS OSAKSI STRATEGIAA

Ilmastonmuutos, ympäristöuhat ja resurssien rajallisuus ovat muuttuvassa maailmassa kriittisiä tekijöitä. Meillä kaikilla on vastuu kestävän kehityksen edistämisestä. Katso, miten IT-strategiasi voi olla mukana vaikuttamassa.

LUE LISÄÄ 

Ota yhteyttä meihin

Haluaisitko henkilökohtaista neuvontaa maksutta? Ota yhteyttä, niin kuulet, miten asiantuntemuksestamme voi olla hyötyä.

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä