SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
Teollisuusteknologian budjetin hallinta

teknologiainvestointien ja myönteisen kassavirran tasapainottaminen: strateginen lähestymistapa

Teollisuusteknologian osalta käyttöpohjaiset mallit, kuten käyttömäärään tai tuottoon perustuva maksu, ovat käteviä konsepteja joustavuuden säilyttämiseksi ja riskien vähentämiseksi. Lue, miten voimme rakentaa sinulle räätälöidyn ratkaisun.

Tasoita erot: älykäs rahoitus ja älykkäät teknologian käyttömallit lisäävät joustavuutta ja budjetin optimointia.

Kasvun saavuttamiseen tarvitaan strategisia investointeja liiketoimintaa tukevaan teknologiaan. . Markkinoiden epävakaus, kysynnän vaihtelut ja erittäin dynaamisen toimitusketjut kuitenkin vaikeuttavat tarvittavien varojen laskemista ja hankintoihin liittyvien riskien vähentämistä. Miten rahoittaa tarvittavat tekniset laitteet menettämättä likviditeettiä tai ylittämättä budjettia? Näihin kysymyksiin vastaavat parhaiten luotetut asiantuntijat, jotka ymmärtävät liiketoimintaasi.

Puhutaan numeroista

Ennustettavissa oleva tuotto

65 %

saksalaisista yrityksistä on sitä mieltä, että vuokrattujen omaisuuserien tuoton ennakoitavuus on tärkeä leasingia tukeva tekijä
– Kantar (2020)

tuotantokoneiden leasing

25 %

uusista leasing-sopimuksista Saksassa koskee tuotantokoneita, kasvua 7 % vuonna 2022
– BDL (2022)

investointien kasvu

24 %

Saksan teollisuussektorin yrityksistä suunnittelee investointien lisäämistä lähikuukausina
– Statista (2023)

Päivitä laitteet ilman taloushuolia

Olipa kyseessä vanhentuneen laitekannan uusiminen tai innovatiivisen teknologian käyttöönotto, CHG-MERIDIAN on apunasi. Älykkäät rahoitus- ja käyttöratkaisumme yhdistävät tulevat investoinnit, positiivisen kassavirran ja kustannusvähennykset saumattomasti. Määrittämällä investointia koskevat vaatimukset, suunnitellun käyttötavan ja käytettävissä olevan budjetin yhdessä sinun kanssasi. Laadimme tämän pohjalta rahoitusratkaisun, joka mahdollistaa suunnitelmien toteuttamisen välittömästi – ilman kalliita lainoja tai kiinteitä maksuja.

Käyttöön perustuvat maksumallit, kuten käyttökohtainen maksu käytön mukaan, ovat käteviä konsepteja joustavuuden säilyttämiseksi ja riskien vähentämiseksi. Ne perustuvat laitteiden todelliseen käyttöön (maksu käytön mukaan) tai niiden avulla saatavaan tuottoon (maksu tuoton mukaan). Maksat toisin sanoen todellisen käytön perusteella tai suhteessa rahoitetuilla laitteilla saamaasi tuottoon, eli vasta sitten, kun investointi tuottaa sinulle taas rahaa.

Rahoituksen ja teknologian asiantuntijoidemme avulla onnistuvat molemmat: investoiminen tavalla, joka säilyttää likviditeetin ja vähentää kustannuksia. Tutustu kätevään tapaan optimoida budjettisi – CHG-MERIDIANin asiantuntevan tuen avulla.

CHG-MERIDIANin tarjoamat edut

LIKVIDITEETIN SUOJAAMINEN
  • Korkeiden aloitusinvestointien välttäminen
  • Kustannusten jakaminen koko käyttöjakson ajalle
  • Joustavampi budjetointi ja taloudellisen pelivaran luominen
  • Riskien minimointi
SUUNNITTELUN VARMUUS
  • Rahoitusvirtojen harmonisointi
  • Helpompi suunnittelu
SKAALAUTUVUUS
  • Kysyntään perustuva resurssien käyttö
JOUSTAVA RAHOITUS
  • Kyky reagoida markkinatilanteiden muutoksiin ja mukauttaa kuluja
KOKONAISKUSTANNUSTEN VÄHENTÄMINEN
  • Käyttö omistamisen sijaan
  • Omistamisen kokonaiskustannusten (TCO) vähentäminen
Menestystarinoita

British American Tobacco: Myyntiautomaattien ulkoistaminen

Katso, miten autoimme BAT Switzerlandia logistiikan ja rahoituksen osalta

Lue lisää
”Myyntiautomaattien hoitaminen vei paljon aikaa. Hallinnollista aikaa kului operatiivisiin koskeviin tehtäviin, jotka eivät ole ydinliiketoimintaamme. CHG-MERIDIAN mahdollisti tehokkaasti hallinnoidun myyntiautomaattien verkoston käyttöönoton avulla sen, että voimme nyt käyttää enemmän aikaa ydinliiketoimintaan.”
Zoltan Hutkai, Corporate Finance Manager at British American Tobacco Switzerland
100 %:n läpinäkyvyys tukee parempia liiketoimintapäätöksiä

tesma

Olipa kyse useiden toimipisteiden laitehallinnasta, maksuvirtojen seurannasta, laitteiden käytön optimoinnista tai uusiin vaatimuksiin mukautumisesta, tesma-alustamme integroi kaupalliset ja tekniset tiedot saumattomasti. Saat reaaliaikaista tietoa ja täyden läpinäkyvyyden koko laitteen käyttöiän ajan. Tämä mahdollistaa joustavan hallinnan, tarkan talouden seurannan ja yksinkertaisen raportoinnin. Tesma sujuvoittaa jokaisen vaiheen helposti alkusuunnittelusta ja käyttöönotosta aina laitteesta luopumiseen ja tietojen poistamiseen saakka.
TESMAan

Tutustu asiakastapauksiin

Asiakkaidemme haasteet ovat aina yksilöllisiä. Tunnistamme niistä kuitenkin merkittävimmät haasteet, jotka olemme tiivistäneet kaikkia koskeviksi asiakasmissioiksi. Löydätkö niiden joukosta omat vaatimuksesi?

HALLINNOI TEOLLISUUSLAITTEITASI ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN

Parempi tuottavuus ja alhaisemmat kustannukset: standardoitu ja läpinäkyvä teollisuuden laitekantakonsepti ja älykäs resurssien hallinta auttavat saavuttamaan paremman tehokkuuden.

LUE LISÄÄ 

PIDÄ OMAISUUTESI HALLINNASSA YLI MAIDEN RAJOJEN

Miten voit hallinnoida IT-omaisuuttasi vaivattomasti ja yhdenmukaistaa hankintaprosessit joustavuuden ja hallinnan varmistamiseksi? Tämä onnistuu, kun valitset meidät kumppaniksesi.

LUE LISÄÄ 

VASTUULLISUUS OSAKSI STRATEGIAA

Ilmastonmuutos, ympäristöuhat ja resurssien rajallisuus ovat muuttuvassa maailmassa kriittisiä tekijöitä. Meillä kaikilla on vastuu kestävän kehityksen edistämisestä. Katso, miten IT-strategiasi voi olla mukana vaikuttamassa.

LUE LISÄÄ 

Ota yhteyttä meihin

Haluaisitko henkilökohtaista neuvontaa maksutta? Ota yhteyttä, niin kuulet, miten asiantuntemuksestamme voi olla hyötyä.

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä