SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
Helpotusta IT-osastolle

OPTIMOIDUT IT-TOIMINNOT: VAPAUTA AIKAA YDINTEHTÄVILLE

Käyttävätkö tärkeimmät IT-resurssisi aikaa vähäisen arvon tehtäviin yrittäessään ylläpitää ja hallita vanhentuvaa IT-ympäristöä?

Optimoidut prosessit vapauttavat IT-asiantuntijoiden aikaa ja auttavat edistämään tehokasta ja liikkuvaa työtä huippuluokan laitteilla

IT-tiimilläsi on tärkeämpääkin tekemistä kuin operatiivisten ja logististen yksityiskohtien hallinnointi. IT-ympäristön pitäminen ajan tasalla ja toimivana vaatii kuitenkin paljon arvokasta aikaa ja vaivannäköä. Lisäksi talousosastolla on keskeinen asema kustannusten hallinnassa. Yksilöllinen käyttökonsepti poistaa asiantuntijaresurssien paineet ja varmistaa, että yrityksesi saa käyttöönsä huippuluokkaiset IT-laitteet.

Kipupisteet numeroina

SUURI TYÖKUORMA IT-OSASTOLLE

53 %

organisaatioista kertoo, että IT-tiimit käyttävät entistä enemmän aikaa teknologian ja infrastruktuurin hallintaan.

MANUAALISET TEHTÄVÄT

33 %

osa tietotyöntekijän ajasta kuluu toimistotyöskentelyyn ja "poikkihallinnolliseen" työhön.
- Harvard Business Review (2013)

SUURET YLLÄPITOKUSTANNUKSET

56 %

keskimääriin IT-osastot käyttävät budjetistaan ylläpitoon
- Deloitte (2019)

IT-prosessien tehostaminen ja asiantuntijoiden työkuorman vähentäminen

IT-laitteistojen hallinta, kuten hankinta, asentaminen, ylläpito, uusiminen ja hävittäminen, vaatii paljon vaivannäköä. Tämä voi estää tiimiäsi keskittymästä ydintehtäviin ja strategisten tavoitteiden saavuttamisen. Miksi hoitaisit kaiken itse, kun CHG-MERIDIAN voi tarjota uudenlaisen lähestymistavan? Räätälöity käyttökonseptimme yhdenmukaistaa IT-prosessit, vapauttaa asiantuntijoiden aikaa ja modernisoi IT-ympäristön. Ratkaisumme ovat mittakaavaetujen ansiosta niin kustannustehokkaita, että ne vakuuttavat myös talousjohtajat.

CHG-MERIDIANin tarjoamat edut

HELPOTUSTA IT-OSASTOLLE

Päästä päähän -tuki käyttöönotosta käyttöiän päättymiseen saakka. Tärkeimpien resurssien hoidettavana vähemmän vakiolaitteisiin liittyviä operatiivisia tehtäviä.

KESKITTYMINEN STRATEGISIIN TAVOITTEISIIN

Anna osaaville työntekijöille enemmän vapautta strategisiin IT-aloitteisiin. Näin työntekijät voivat keskittyä kiinnostavampiin työtehtäviin ja edistää innovaatiota.

SUJUVA TEKNOLOGIAN KÄYTTÖÖNOTTO

Esiasennetut ja esikonfiguroidut laitteet ovat suoraan valmiita käyttöön ilman keskeytyksiä.

UUSIMMAT IT-LAITTEET

Uusimman teknologian käyttö parantaa työn tehokkuutta ja työntekijöiden tuottavuutta.

TYYTYVÄISET TYÖNTEKIJÄT

Modernimmat laitteet ja tehokkaampi teknologia helpottavat työtä ja työntekijöiden uskollisuus yritystä kohtaan kasvaa, kun taitavan henkilöstön ei enää tarvitse hoitaa laitelogistiikkaa.

Menestystarinoita

Digitalisoidut IT-prosessit Näin CLARIANT toimii sujuvasti ja itsenäisesti

Lue lisää
”Valintamme oli CHG-MERIDIAN, koska se pystyy käsittelemään kaiken läpinäkyvästi TESMA®-portaalissa. Meihin teki vaikutuksen yrityksen palautusprosessi, johon sisältyy laitteiden kunnostus uudelleenkäyttöä varten. Tämä oli meille erityisen tärkeää, sillä se vastaa korkeita vastuullisuusstandardejamme.”
SABINE TSCHÖP, PROCUREMENT MANAGER IN CORPORATE SERVICES AT CLARIANT GERMANY
100 %:n läpinäkyvyys tukee parempia liiketoiminta päätöksiä

tesma

Olipa kyse useiden toimipisteiden laitehallinnasta, maksuvirtojen seurannasta, laitteiden käytön optimoinnista tai uusiin vaatimuksiin mukautumisesta, tesma-alustamme integroi kaupalliset ja tekniset tiedot saumattomasti. Saat reaaliaikaista tietoa ja täyden läpinäkyvyyden koko laitteen käyttöiän ajan. Tämä mahdollistaa joustavan hallinnan, tarkan talouden seurannan ja yksinkertaisen raportoinnin. Tesma sujuvoittaa jokaisen vaiheen helposti alkusuunnittelusta ja käyttöönotosta aina laitteesta luopumiseen ja tietojen poistamiseen saakka.
tesmaan

Tutustu asiakasmissioihin

Asiakkaidemme haasteet ovat aina yksilöllisiä. Tunnistamme niistä kuitenkin merkittävimmät haasteet, jotka olemme tiivistäneet kaikkia koskeviksi asiakasmissioiksi. Löydätkö niiden joukosta omat vaatimuksesi?

MAKSIMOI IT-BUDJETTISI JA MAKSA VAIN SIITÄ, MITÄ TARVITSET

Vältä pääoman sitominen investoidessasi uusimpaan teknologiaan ja hyödy ennakoitavasta maksuvirrasta, joka mahdollistaa paremman budjetin hallinnan.

LUE LISÄÄ 

PIDÄ OMAISUUTESI HALLINNASSA YLI MAIDEN RAJOJEN

Miten voit hallinnoida IT-omaisuuttasi vaivattomasti ja yhdenmukaistaa hankintaprosessit joustavuuden ja hallinnan varmistamiseksi? Tämä onnistuu, kun valitset meidät kumppaniksesi.

LUE LISÄÄ 

VASTUULLISUUS OSAKSI STRATEGIAA

Ilmastonmuutos, ympäristöuhat ja resurssien rajallisuus ovat muuttuvassa maailmassa kriittisiä tekijöitä. Meillä kaikilla on vastuu kestävän kehityksen edistämisestä. Katso, miten IT-strategiasi voi olla mukana vaikuttamassa.

LUE LISÄÄ 

Ota yhteyttä meihin

Haluaisitko henkilökohtaista neuvontaa maksutta? Ota yhteyttä, niin kuulet, miten asiantuntemuksestamme voi olla hyötyä.

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä