SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
Marienhospital optimoi prosessit integroidun tekniikan käyttökonseptin avulla

Ultraäänilaitteiden keskitetty hankinta ja kunnossapito vähentää kustannuksia, lisää tehokkuutta ja säästää budjettia sekä auttaa välttämään häiriöt sairaalan toiminnassa

Asiakkaamme MARIENHOSPITAL

Marienhospital Stuttgart on Saksan Baden-Württembergin osavaltion pääkaupungin suurimpiin kuuluva sairaala, jossa on 19 erikoisklinikkaa, 20 monitieteistä keskusta ja yli 750 vuodepaikkaa. Sairaalan noin 2 000 työntekijää hoitavat keskimäärin 30 000 osastopotilasta ja 85 000 poliklinikkapotilasta vuosittain. Keskitettyä hoitoa tarjoava katolinen sairaala on myös Tübingenin yliopiston akateeminen opetussairaala. Se yhdistää yli 130 vuoden perinteet huippumoderniin lääketieteeseen. Kattava laitevalikoima sisältää suuren määrän eri valmistajien ultraäänijärjestelmiä.

Haasteet

Aikaa vievä hallinnointi useiden valmistajien takia
Kustannusrakenteiden hallinnan haasteet
Mallivalikoiman vuoksi suuret henkilöstön koulutuskulut

Tarve valmistajasta riippumattomalle ratkaisulle

Kun 25 uuden ultraäänilaitteen hankinta tuli ajankohtaiseksi, Marienhospital harkitsi niiden hankkimista selkeyden vuoksi yhdeltä valmistajalta. Yhdeltä toimittajalta hankkiminen ei kuitenkaan onnistunut käytännössä, sillä mikään toimittaja ei pystynyt vastaamaan ihanteellisesti kaikkiin lääketieteellisiin vaatimuksiin. Tässä CHG-MERIDIANin vahvuudet tulivat avuksi. CHG-MERIDIAN pystyi toimittajista riippumattomana tekniikkakumppanina kokoamaan useita toimittajia sisältävät suuret investoinnit yhdeksi sopimukseksi.

Räätälöity technology2use-menestyskonsepti MARIENHOSPITALille

LAITTEET

25 uuden ultraäänilaitteen kokonaisarvo on yli miljoona euroa. Niiden avulla Marienhospital modernisoi laitteistonsa ja varmistaa, että tekniikka säilyy tarkoituksenmukaisena pitkällä aikavälillä. Sopimus sisältää vaihdon uusimpaan tekniikkaan jo 4,5 vuoden jälkeen, mikä pitää kunnossapidosta ja käytössä kulumisesta aiheutuvat kustannukset sekä käyttökatkot minimissä pitkällä aikavälillä.

RAHOITUS

Perinteinen leasing: "Käyttö omistamisen sijaan" on rahoituskonseptimme motto. Säännöllisistä, huollon ja kunnossapidon sisältävistä maksueristä koostuva leasing-sopimus yksinkertaistaa budjetin suunnittelua koko vuokrauskauden ajan ja turvaa likviditeetin.

PALVELUT

Koska leasing-sopimus sisältää täyden kunnossapitosopimuksen, CHG-MERIDIAN toimii myös "ainoana yhteystahona" palveluille koko käyttöjakson ajan. Näin Marienhospitalin työntekijät tietävät täsmälleen, keneen ottaa yhteyttä, mikä vähentää riskiä laitteiden käyttökatkoista, joilla voi olla haitallisia vaikutuksia potilaiden hoitoon. CHG-MERIDIAN oli Marienhospitalin valinta henkilökohtaisemman palvelun ansiosta.

Yhteenveto

CHG-MERIDIANin technology2use-ratkaisun avulla Marienhospital sai käyttöönsä entistä yhtenäisemmän ja lääketieteellisiin vaatimuksiin räätälöidyn laitevalikoiman. Tämä toi huomattavia säästöjä hankinta- ja kunnossapitokustannuksiin. Lisäksi yksi läpinäkyvät ja ennakoitavat kustannukset sisältävä sopimus minimoi hallinnollisen työn ja toimintakulut.

Uusi järjestelmä parantaa diagnostiikkaa ja vähentää lisäksi seisonta-aikaa. Näin hoitopalveluita voidaan tarjota nopeammin ja hoitaa useampia potilaita, mikä parantaa hoitotuloksia. Koska sopimus sisältää takuun ja kattavan kunnossapidon, suunnittelemattomat korvaushankinnat eivät enää rasita budjettia.

Tehokkuutta kasvatettiin myös päivittämällä laitteet tietokantaan. Seurantajärjestelmän ansiosta työntekijät näkevät siirrettävien laitteiden sijainnin helposti tabletilla. Käyttöanalyysi tuottaa luotettavaa tietoa tarvepohjaiselle laitesuunnittelulle

”Moderni ja yhdenmukaistettu laiteinfrastruktuuri tekee prosesseista ja sairaalastamme entistäkin tehokkaammat – ja pitää kustannukset läpinäkyvinä. CHG-MERIDIANin rahoitusratkaisu kattaa laitteet, huollon ja seisonta-ajan yhdellä ja samalla sopimuksella, mikä mahdollistaa varman suunnittelun ja budjetin hyödyntämisen mahdollisimman tehokkaasti.”
Commercial Director, Marienhospital Stuttgart
Ratkaistut haasteet numeroina

organisaation keskimääräiset tekniikkainvestoinnit

~ 5 %

on organisaation tekniikkainvestointien keskimääräinen osuus liikevaihdosta prosentteina terveydenhuoltoalalla vuonna 2022 – Deloitte (2023)

Alenna käyttökustannuksia

$ 93 miljardia

sairaaloiden terveydenhuoltolaitteiston elinkaarikustannuksiin vuosittain käyttämä summa – Helix Strategy (2022)

Tavaroiden kustannusten kasvu

~ 10 %

on terveydenhuollon talousjohtajien mainitsema organisaatioiden tavarahankintojen kustannusten kasvu – Deloitte (2022)

Työkalut menestykseen

tesma – kaikki tieto yhdessä järjestelmässä

Lisätietoa tuotteesta 

carbonZERO

Carbon-neutral leasing

Parempaa vastuullisuutta IT-hankinnoissa

Lue lisää 

eraSURE®

AUTOMATED ERASURE WITH HIGH PROCESS RELIABILITY

Maksimaalista turvaa sertifioidun tietojen poiston avulla
Lue lisää 

Lue lisää asiakkaiden menestystarinoita

Katso, miten CHG-MERIDIANin ratkaisut tuovat arvoa asiakkaille.

Lue lisää 

Ota yhteyttä meihin

Haluaisitko henkilökohtaista neuvontaa maksutta? Ota yhteyttä, niin kuulet, miten asiantuntemuksestamme voi olla hyötyä.

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä