SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
Klinikum Aschaffenburg: Modernia, digitaalista terveydenhuoltoa

Tulevaisuuteen suuntautunutta edistyneen lääketieteellisen teknologian rahoitusta

Katso, miten baijerilainen sairaala parantaa hoitotuloksia investoimalla huippuluokkaiseen lääketieteelliseen kuvantamisrobotiikkaan.

Asiakkaamme KLINIKUM ASCHAFFENBURG

Klinikum Aschaffenburg-Alzenau on Saksan Baijerissa sijaitseva, alueen 10. suurin sairaala, johon kuuluu kaksi toimipaikkaa. Sairaalassa on noin 800 vuodepaikkaa ja noin 2 700 työntekijää. Sillä on tehohoidon akuuttisairaalana tärkeä merkitys alueen terveydenhuollossa. Modernista lääketieteellisestä tekniikasta tunnettua sairaalaa pidetään alansa pioneerina, ja se haluaa myös säilyttää tämän aseman. Sairaalan hallinto on maineen ylläpitämiseksi sitoutunut modernisoimaan ja digitalisoimaan sairaalan lääketieteellisiä palveluita jatkuvasti

Haasteet

SUURET KULUT

Uuden teknologian suuret hankintakustannukset

EI LIKVIDEJÄ VAROJA

Kassavirtapiikit kunnossapidon korkeiden kustannusten takia

MODERNISOINNIN TARVE

Tehokkuuden parantaminen innovatiivisten laitteiden avulla on välttämätöntä

Puhutaan numeroista

teknologiainvestointien kasvu

80 %

yhdysvaltalaisista palveluntarjoajista suunnittelee teknologiaan investoimista

työskentele tehokkaammin

70 %

terveydenhuollon työntekijän ajasta kuluu rutiineihin tai hallinnollisiin tehtäviin, joita AI voi auttaa poistamaan tai minimoimaan

Digitaalinen innovaatio

75 %

sairaalan johtajista tiedosti digitaalisten innovaatioiden tärkeyden

Palveluiden modernisoiminen – myös haastavissa olosuhteissa

Terveydenhuollon haastavasta taloudellisesta tilanteesta huolimatta Aschaffenburgin sairaala pystyi rahoittamaan huippuluokan kuvantamisrobotin CHG-MERIDIANin kattavan rahoituspaketin avulla. Myös huollon ja kunnossapidon sisältävän paketin kustannukset ovat läpinäkyvät ja ennakoitavat.

Räätälöity technology2use-menestyskonseptimme KLINIKUM ASCHAFFENBURGille

LAITTEET

Huippuluokkainen leikkauksenaikainen Loop-X-kuvantamisjärjestelmä avaa lääkäreille täysin uusia mahdollisuuksia reaaliaikaiseen kuvantamiseen, lyhentää leikkausten työnkulkuja ja vähentää säteilyaltistusta, mikä parantaa hoitotuloksia. 

RAHOITUS

Perinteinen leasing: "Käyttö omistamisen sijaan" on rahoituskonseptimme motto. Säännöllisistä, huollon ja kunnossapidon sisältävistä maksueristä koostuva leasing-sopimus mahdollistaa luotettavan kassavirran suunnittelun koko toimintakauden ajan ja suojaa likviditeettiä. 

PALVELUT

CHG-MERIDIANin konsepti sisältää valmistajan kattavan kunnossapitosopimuksen.

Yhteenveto

Lääketieteellisten laitteiden huolto- ja kunnossapitokustannukset ovat nousseet voimakkaasti viime vuosina. Tämä riski ei kuitenkaan koske Klinikum Aschaffenburgia CHG-MERIDIANin läpinäkyvän mallin ansiosta, joka sisältää kaikki kustannukset alusta lähtien ja joka voidaan mukauttaa joustavasti yksilöllisiin vaatimuksiin sopivaksi. Sopimuksen molemmat osapuolet haluavat tämän projektin myönteisten kokemusten vuoksi laajentaa yhteistyötään. CHG-MERIDIANin edistynyt lääketieteellinen teknologia ja IT-asiantuntemus voivat auttaa Aschaffenburgin sairaalaa saavuttamaan sen pitkän aikavälin tavoitteen: modernin ja digitaalisen terveydenhuollon, joka mahdollistaa huippuluokan hoitojen tarjoamisen ja paremmat hoitotulokset.

”CHG-MERIDIAN oli markkinoiden ainoa toimija, jonka tarjoama rahoitusratkaisu perustui kokonaiskustannuksiin huolto ja kunnossapito mukaan luettuina. Kiinteät kuukausierät mahdollistavat tarvitsemamme turvallisen talouden suunnittelun, jotta voimme investoida huippuluokkaiseen lääketieteelliseen teknologiaan parhaan mahdollisen potilaiden hoidon varmistamiseksi myös haastavissa olosuhteissa.”
Thomas Willms, Head of Purchasing and Central Supply Department, Aschaffenburg-Alzenau Hospital

Menestyksen työkalut

tesma – kaikki tieto yhdessä järjestelmässä

Lisätietoa tesmasta 

carbonZERO

Carbon-neutral leasing

Rahoituksen ilmastopanokset vastuullisempiin leasing-ratkaisuihin

Lue lisää 

eraSURE®

AUTOMATED ERASURE WITH HIGH PROCESS RELIABILITY

Tietoturvaa sertifioitujen poistokäytäntöjen avulla

Lue lisää 

Lue lisää asiakkaiden menestystarinoita

Katso, miten CHG-MERIDIANin ratkaisut tuovat arvoa asiakkaille.

Lue lisää 

Ota yhteyttä meihin

Haluaisitko henkilökohtaista neuvontaa maksutta? Ota yhteyttä, niin kuulet, miten asiantuntemuksestamme voi olla hyötyä.

Ota yhteyttä

Olemme aina valmiina kuuntelemaan: Odotamme soittoasi tai sähköpostiviestiäsi.
Ota yhteyttä