SEARCH
REGION: FINLAND
EN
FI
Vähennä ympäristöjalanjälkeäsi ja lisää työntekijöiden motivaatiota

MOBIILIPALVELUT YRITYKSELLESI

Älypuhelimien ja tablettien rahoituksesta kustannusten läpinäkyvyyteen ja sertifioituun laitteiden tietoturvaamiseen, EMS-ratkaisumme tarjoaa työkalut turvalliseen ja huolettomaan mobiilityöskentelyyn.

MOBIILITYÖSKENTELY EDELLYTTÄÄ VAPAUTTA JA SUOJAUSTA

Teemme sen sinulle helpoksi!
Meidän taivoitteemme on, että voit keskittyä ydinliiketoimintaasi - anna meidän hoitaa loput mobiililaitteidesi suhteen!

Olemme ottaneet kaiken huomioon. Älypuhelimien ja tablettien rahoitus, läpinäkyvä kustannusten kohdentaminen TESMA®-järjestelmällä ja sertifioitu tietoturvaus eraSURE®-menetelmällä ovat uuden ajan mobiilityöskentelyn mahdollistavia yritysratkaisuja.

Laajan lisäpalveluvalikoimamme avulla voimme räätälöidä sopimuksen yrityksesi tarpeiden mukaan ja voit vapaasti valita sinulle ja työntekijöillesi sopivat palvelut.

VASTUULLINEN HANKINTA

Tarpeisiin perustuva teknologialaitteiden hankinta; CHG-MERDIAN menettelysäännöillä varmistetaan ympäristö- ja sosiaalisten standardien noudattaminen

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN JAKELU

Laitteiden toimittaminen asiakkaalle; lähetys palautettavassa pakkauksessa

ASIAKASVAIHE

Asiakkaan käyttövaihe, käytön kesto vaihtelee

SUOJATTU TIETOJEN POISTO

Arkaluonteiset yritystiedot poistetaan kokonaan sertifioidulla menettelyllä (eraSURE®)

KUNNOSTUS

Laitteet tarkastetaan ja kunnostetaan ammattimaisesti; Laitteet kierrätetään vain, jos niitä ei voida korjata tai asiakkaan turvataso vaatii sitä

UUDELLEENMARKKINOINTI

Tekniikkalaitteet saa uuden elämän jälkimarkkinoilla

UUDELLEENKÄYTTÖ

Laitteiden uudelleenkäyttö pidentää sen käyttöikää

carbonZER0

Laitteiden hiilidioksidipäästöt kompensoidaan koko elinkaaren ajan valmistuksesta ja käytöstä uudelleenmarkkinointiin

Näin se toimii

KORJAA VAURIOITUNEET LAITTEET - TEE HYVÄÄ LOMPAKOLLE JA YMPÄRISTÖLLE

Älä ole osa yhteiskunnan kulumista! Elinkaariajattelun osalta CHG-MERIDIAN luottaa kunnostukseen ja uudelleenkäyttöön tuotteiden elinkaaren pidentämiseksi. Pidämme itseämme osana kiertotaloutta, joka auttaa säästämään resursseja ja hillitsemään ilmastonmuutosta liiketoimintamallimme avulla.

Yhdessä kumppanimme mcare:n kanssa annamme vaurioituneille laitteille uuden elämän, jotta voit käyttää niitä yhä uudelleen - hyvä lompakolle ja ympäristölle! Vauriopalvelu on helppoa ja nopeaa - ratkaiseva tekijä asiakkaillemme.

Kun laite on korjattava, lähetät sen helposti mcareen. Varustepankin ansiosta sinulla on varalaite jo seuraavan arkipäivän aikana.

Enterprise Mobility Solution -ratkaisun avulla varmistat, että puhelimet ovat aina käytettävissäsi - taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti!

VALTUUTETTU PALVELU

Käytämme vain alkuperäisiä osia, joiden toimitusketju on läpinäkyvä. mcare on myös Pohjoismaiden suurin valtuutettu Apple-huoltopalveluiden tarjoaja.

NOPEA PALVELU

Markkinoiden nopein palvelu. Korvaavan laitepalvelun avulla saat korvaavan laitteen jopa seuraavana arkipäivänä.

MISSÄ IKINÄ OLETKIN

Saumaton logistiikkapalvelu hybridityöntekijöille.
Riippumatta työntekijöitesi ja heidän laitteidensa sijainnista.

Yritysten mobiiliratkaisut: keskitetty ratkaisu, joka sisältää kaikki tärkeät palvelut mobiilityöskentelyyn. Kyseessä on edistyksellinen ratkaisu, joka yhdistää vapauden ja suojauksen

TIEDOSTOT

  • eFlyer EMS English

    pdf, 913 KB
  • Service Catalogue.png

    png, 95 KB

LUE LISÄÄ

Tutustu muihin tarjoamiimme ratkaisuihin ja palveluihin.
klimaneutrales IT Leasing
Carbon-neutral leasing

Carbon-neutral with carbonZER0

Sustainability has become a differentiating factor in the market. Thanks to carbonZER0, the production, transportation, use phase, and end-of-life phase of your CHG-MERIDIAN financed IT assets can now be carbon-neutral.

Lue lisää 
AUTOMATED ERASURE WITH HIGH PROCESS RELIABILITY

eraSURE®: Certified data erasure

Our Technology Centers in Gross-Gerau and Skien provide specially developed automated data erasure solutions that offer a high level of process reliability.

Lue lisää